Prema njegovoj izjavi, par nije kupio nikakav deterdžent ili omekšivač tijekom svog šopinga. Potom je otkrio što je iz torbe izvadila, a koja je iznosila ukupno 60 eura. Dodatno, par je posjetio rusku trgovinu gdje su kupili paštetu za koju tvrdi da je poskupjela čak 120 posto.

Mladi par gastarbajtera koji su na YouTubeu poznati po dokumentiranju svojih iskustava života u Njemačkoj, uključujući podatke o plaćama i cijenama, nedavno je podijelio da su kupovali razne stvari u nekoliko trgovina. “Što se tiče onoga što je na stolu, to iznosi 100 eura”, izvijestili su.

Za prvi rođendan svog prvorođenog djeteta odlučili su malo nadograditi kupnju. Iako će to biti samo blisko, intimno obiteljsko okupljanje, ovu prigodu planiraju proslaviti u vlastitom domu.
Ivana, supruga dotičnog, otkrila je da su najveći izdaci na popisu namirnica izdvojeni za kobasice, sireve i salame, koji se smatraju najskupljim artiklima. Dodatno, Ivana je poklonila kutiju namaza i krekera koje voli njezin suprug, a stavlja se na kruh. Ostatak popisa namirnica uključuje pola kilograma graha, miješanih krekera, bageta, krušnih mrvica i maslina za ukras.

Slijed događanja koji je uslijedio sastojao se od predstavljanja raznih sireva, staklenke ukiseljenih kornišona, kutije grožđa, kao i sireva za mazanje.
Dok smo s tri kilograma banana dolazili na blagajnu, Albert je primijetio da banane konzumiramo na način koji podsjeća na primate. Njegova dosjetka nasmijala je blagajnicu, koja je potom nastavila zvoniti naše kupnje. Albert je također predstavio pet paketa pelena i nešto toaletnog papira, dovršavajući našu transakciju.

Trenutačni stanari kuće su ukupno pet osoba, a to su četiri odrasle osobe i jednogodišnje dijete.

“Prema riječima Alberta, koji je zajedno sa svojom kćeri napravio viralni video otkrivajući istinu o gastarbajterskim plaćama, bijednih 230 eura nedostatno je za nabavku sastojaka za hranjiv obrok. Nadalje, nisu kupili niti rublje proizvoda ovom prilikom.Povod za njihov video bio je razotkrivanje lažnih tvrdnji gastarbajtera da su im prihodi veći nego što jesu u stvarnosti.
Vasilija, komentatorica koja je pogledala video, primijetila je da je stavka isplativija u Švedskoj.

Oglasi - Advertisement