Nikolja Jovanović, ćerka folk pevačice Vesne Zmjanac, priznaje da joj je razvod roditelja teško pao.

“Oduševljena sam”, iskreno je rekla Nikolija, ističući koliko je srećna i važno što sada ima svoju porodicu, uključujući partnera Relju Popovića i njihovu ćerku. Nicolia je takođe otkrila da je prošla kroz težak period tokom trudnoće kada su joj lekari saopštili strašne vesti. “Doktor je rekao: ‘Djeca imaju 50 do 50 godina jer će preživjeti, pitanje je hoće li i sutra biti tamo'”, rekla je ona.

Prve varnice između Nikolija i Relje pale su 2014. godine, kada je Nikolije snimio spot za pesmu „Alkohola litar“ sa bendom „Elitni odredi“ čiji je Relja tada bio član. Ubrzo nakon što su javnosti objavili da su zajedno, otkrili su da je Nicolia doživjela pobačaj u trećem mjesecu trudnoće. Tada su se počeli sve ređe oglašavati u medijima, a Nikolja je u jednom trenutku ispričala kako ju je Relja osvojio.

“On je taj koji me je osvojio. To je ono što mi je generalno važno – ‘magija'”, priznaje pevačica i kaže da kada želi da osvoji muškarca ne pravi trikove, već da uvek pokušava da bude svoja. Par ima dvije djevojčice.

Oglasi - Advertisement