Ksenija Pajčin ne krije ljubav prema Dragani Mirković, ona se prvi put pojavila na muzici Dragane Mirković na video snimku.

Ksenija Pajčin je imala šta da kaže Dragani Mirković pre nego što je umrla
Izvor: ATA IMAGES/MILOŠ RAFAILOVIĆ/ATA IMAGES/M.M.
Pokojna Ksenija Pajčin bila je jedna od najpopularnijih pevačica devedesetih, a karijeru je započela u spotu “Pojni su zumbul” sa Draganom Mirković.

Paičinova je oduvek bila zahvalna Dragani što je jednom “detetu” pružila šansu. „Jako mi se sviđa Dragana Milkovich, sada sedimo ovde u drugačijoj situaciji. Svi znaju da sam donekle lingvista, ali zapravo, ne diraj me, neću te dirati. To je jedna stvar koja je jako , meni jako vazno.Cak i pored nje sam stvarno shvatio sta je pop muzika.A onda je bila jedna druga zena koja je radila i stvarno se onesvestila, i ona i ona se uopste ne osecaju dobro, nije mogla održala koncert, a Dragana je bila žena koja je radila, pa se pojavila – tako velika, znao sam da je i ranije imala problem, a pevala je tri sata, bez prestanka, menjala kostime, plesačice, sve je bilo spremno. Dakle, ona je za mene zaista bila škola, naučila me kako muškarci treba da se ponašaju tako da sa zvezdama poput nje i Lape Breone, to se ne može ponoviti, Zdravko Kolić i tako dalje, jednostavno imaju tu vrstu zvezdane moći – rekla je Ksenija u svom poslednjem pojavljivanju na malom ekranu u DM TV emisiji „Maksimalno opušteno“.

Činjenica da je pre tragične smrti želela da razgovara samo sa starijim kolegom govori o njenoj ljubavi i poverenju u Draganu. Ipak, Milkovich je jednom otkrila da joj je Ksenija, koja je nažalost preminula 2010. godine, prije smrti rekla da ima nešto važno da joj kaže, ali da nije stigla zbog čeka, za koju pjevačica kaže da i danas pati. .

“Ksenija je veoma lepa, energična, uvek prirodna i pomalo nemirna. Nemoguće je da je ne primete gde god da se pojavi, a ponekad mi se čini da joj ovo smeta. Poslednji put kada smo razgovarali rekla mi je da je srećna jer je pronašla unutrašnji mir“, rekla je Dragana.

Paičinova je želela nešto da kaže Dragani, ali su je, nažalost, u tome sprečili tragični događaji koji su usledili. “Gledala je televiziju u mojoj kući i zamolila voditeljku Stevku da mi kaže da ima nešto veoma važno da mi kaže. Nikad nisam znao šta je toliko važno da mi kaže”, rekao je jednom Mirkovij Ći.

Oglasi - Advertisement