Istog dana Adam Đogani i Irina 2 Hit donijeli su odluku da svojom voljom napuste “Elitu”. Produkcijska kuća objavila je kako će potvrditi njihov odlazak i otkrila da će obje osobe biti kažnjene s po 50.000 eura, što će rezultirati ukupnim iznosom od 100.000 eura.

Adam Đogani nedavno je na svom Instagram profilu podijelio sliku nasmijanog dvojca njega i Irine 2 Hot. Njihove radosne izraze lica bilo je nemoguće obuzdati na zajedničkoj fotografiji.

Nakon diskvalifikacije, čini se da su dotične dvije osobe provele neko vrijeme u društvu jedna druge. Adam je napravio selfie koji je nakon toga okitio crvenim srcem.

Kako stoji, Adam Đogani donio je odluku o odlasku iz reality serije u kojoj je sudjelovao u više sezona, među kojima je i aktualna.

Dok je sudjelovala u utakmici na društvenoj mreži Tiktok, Dalila Dragojević je Marijani Zonjić prenijela da je Adam pobjegao. Međutim, produkcija ga nije zadržala, samo mu je dopustila da ode.

“Prema Dalilinim riječima, dotični je pobjegao, a nakon što su shvatili da ne može nastaviti, prisutni su dopustili njegov odlazak.

Oglasi - Advertisement