U Štark Areni u Beogradu zakazana je serija od četiri koncerta, od kojih je na prvom nastupio Dino Merlin, koji je svojim nastupom ponovno osvojio i oduševio publiku, osvojivši njihova srca. Koncert je bio rasprodan, a bio je to prvi od četiri predviđena nastupa.

Davno rasprodana Arena bila je dupkom krcata željnim navijačima. Svih 20.000 posjetitelja pjevalo je uglas, a suze i smijeh izmjenjivali su se tijekom cijelog događaja. Gromoglasno klicanje publike sigurno će još mnogo godina odjekivati ​​kroz glazbenu povijest ovog područja.

Video pogledajte na linku ispod

Dino Merlin očarao Beograđane: U Areni zavladao huk koji će još dugo odjekivati u historiji muzike (klix.ba)

Beograd je prije nekoliko mjeseci bio na vrhuncu “merlinomanije” dok su obožavatelji tražili ulaznice za njegove nadolazeće koncerte. Potražnja za ulaznicama bila je tolika da Štark Arena nije mogla primiti sve obožavatelje ovog nevjerojatno talentiranog sarajevskog glazbenika.

Brojni pojedinci kampirali su ispred dvorane nekoliko dana u iščekivanju nabavke ulaznica. Međutim, ulaznice su se brzo kupovale svaki dan čim je postao slobodan novi datum.

S razlogom proslavljeni glazbenik i tekstopisac slovi za najuzbudljivijeg live izvođača na našim prostorima. U to nas je još jednom uvjerio još jednom nesvakidašnjom i jedinstvenom glazbeno-scenskom predstavom.

Dino Merlin – Skoro će zima (Official Video) – YouTube

Dino Merlin je umjetnik koji dosljedno unosi nove elemente i ništa ne prepušta slučaju. Tijekom njegovih nastupa, publika je počašćena mješavinom njegovih popularnih hitova iz njegove opsežne glazbene karijere, kao i njegovih najnovijih singlova koji su osvojili vrhove ljestvica. Nadalje, također imaju privilegiju čuti neke od njegovih klasičnih hitova koji su osmišljeni na svjež, nov način.

Na prvom od četiri rasprodana koncerta u Beogradu, glazbeno čudo iz Sarajeva priredilo je divno iznenađenje publici. Kao poseban užitak prisutni su bili počašćeni prvijencem dviju dosad neobjavljenih pjesama.

Dino Merlin feat. Marko Louis – Ne radujemo se (Official Video) – YouTube

“Merlin je izrazio svoju iskrenu želju za mirom, radošću i srećom svim čestitim pojedincima svijeta. Ova želja je večeras poslana globalnoj zajednici.

Koncerti ovog poznatog kantautora lako su prepoznatljivi po iznimnoj kvaliteti produkcije koja zadovoljava i premašuje najviše svjetske standarde. Zapanjujuće osvjetljenje i specijalni efekti, u kombinaciji s umjetnikovom jedinstvenom scenskom pojavnošću i energijom, pridonose ukupnom dojmu nezaboravnog glazbenog iskustva kojem nema premca.

Oglasi - Advertisement