Novak Đoković, srpski tenisač, osvojio je svoj 40. ATP 1000 naslov pobjedom nad Grigorom Dimitrovom i osvajanjem Masters turnira u Parizu.

Đoković je nakon dva seta slavio protiv Bugarina rezultatom 6:4 i 6:3. Utakmica je završila uobičajenim potpisivanjem objektiva.

Đoković je nakon meča pružio utjehu svom bliskom prijatelju Dimitrovu koji je bio uplakan. Izrazio je zahvalnost Dimitrovu na iznimnom nastupu tijekom cijelog turnira.

– Ma tako je, bre- napisao je na Novak kameri, nakon što je osvojio svoj sedmi masters u prestonici Francuske.

 

The Tennis Letter on X: “Novak Djokovic stopped his interview to walk over & give Grigor Dimitrov a hug. 🥹 https://t.co/ThFtwUdEU4” / X (twitter.com)

Veličina Novaka Đokovića ne temelji se samo na njegovoj izvedbi na teniskom terenu. Kako svjedoči nedavna snimka, tijekom intervjua Đoković je prekinuo razgovor kako bi utješio uplakanog Grigora Dimitrova.

Unatoč nesretnim okolnostima, Grigor Dimitrov se za naslov u Parizu morao boriti protiv Novaka Đokovića, kojeg mnogi smatraju najvećim igračem u povijesti tenisa. Bugarski tenisač na kraju je izgubio od Srbina u meču 2-0 (6-4, 6-3), ostavljajući Dimitrova vidno emotivnim nakon poraza.

Na turniru u Parizu Đoković je osigurao svoj sedmi naslov prvaka, čime je ukupan broj pobjeda na master turnirima popeo na impresivnih 40.

Tijekom ovog meča pokazao je razinu dominacije koja je bila bez premca i na kraju je prekinuo Grigorov impresivan niz na ovom turniru. Grigor je uspio doći do završnih rundi i čak poremetiti neke od favorita, ali nažalost, nije uspio nastaviti s uspjehom u susretu sa srpskim protivnikom.

Dimitrov je bio vidno pogođen gubitkom, jer je pustio suzu u odgovoru. Nakon posljednje točke, sjeo je i prebacio ručnik preko glave, jasno izražavajući svoje emocije kroz suze.

Vidjevši nevolju svog prijatelja, Novak mu je prišao sa suosjećajnim zagrljajem i uputio mu riječi utjehe kako bi ublažio njegovu nelagodu.

Oglasi - Advertisement