Gledatelji bi bili očarani i opčinjeni izvedbom.

Pjevačica Jelena Karleuša neustrašivo iznosi svoje mišljenje o svojim kolegama u javnosti, pa čak i nije suzdržana kada su u pitanju oni koji je spominju u negativnom svjetlu.

Bez straha od reakcija svojih kolega ili potencijalnog bijesa, on posjeduje sposobnost i priznati zasluženu pohvalu i uskratiti je kada je to potrebno. U ovom slučaju komentirala je Dragomira Despića Desingericu, pojedinca poznatog po izvanrednim nastupima u svojim nastupima.

@esadcrni JK o desingerici #jk #desingerica #karleusa #jelenakarleusa ♬ original sound – ESAD CRNI 🍀

Unatoč reperovom kontroverznom činu gađanja publike tenisicom, Jelena priznaje da je on među rijetkima koji su uspjeli zaokupiti njezinu pozornost.

Što se tiče Despića, pjevačica je izrazila želju da se fizički obračuna s njim, uvjerena da će on uživati. Publika, očarana njegovom prisutnošću, bila bi oduševljena. Ova osoba posjeduje jedinstvenu razinu energije s kojom se malo tko može mjeriti. Međutim, sada mora nastojati otkriti što slijedi na njegovu putu. Kao umjetnica, pjevačica više cijeni izvođače koji odišu vulkanskom energijom, nego one blede i neinspirativne.

Mala, poznata po svojoj averziji prema skandalima, nastavila je s kritikom mlađih umjetnika, a prvi je na njezinoj listi Mihajlo Veruović Vojaž.

Jelena je spomenula da je Vojaž najodanija podrška oba moja albuma, vjerojatno ih pušta na repeat. U prisutnosti brojnih pojedinaca koji frcaju besmislene primjedbe, tu je i svrdlo, trepavica i rep. Zatim, netko dolazi i pokušava riješiti situaciju, tvrdeći da to nije njihova želja. Jelena je to rekla, suptilno se referirajući na Editu, koja je bila na svom koncertu u Beogradu kraj vode, a na kraju me osvojila svojim albumima.

– Skupo, mnogo truda, mnogo rada. Mnogo ljudi je krvavo radilo da ovo ovako zvuči. Neki klinac koji je uložio 200 evra, u nekoj sobici snimio glupost. U ovom poslu je bitna samo jedna stvar, a to je da se ne zameraš sa mnom – rekla je ona za podkast na “WTF” radiju.

Oglasi - Advertisement