Kćerka Saše Matića sa svojim dugim i mišićavim nogama posjeduje ljepotu boginje i podsjeća na top model. Pjevačicin nasljednik u javnosti se pojavio tek jednom.

Saša Matić, renomirani pjevač na našim prostorima, pojavio se rijetko u javnosti sa suprugom i kćerkom Acom Pejović na proslavi njenog rođendana. Pogled na njegovu zapanjujuću kćer ostavio je sve u čudu – s njezinim dugim, zategnutim nogama, raspuštenom kosom te licem i tijelom nalik na top modela. Vrijedi napomenuti da je Saša Matić poznat po svojoj privatnosti, no nedavno je razbio kalup otvoreno razgovarajući o svom životu s profesoricom dr. Slavicom Đukić Dejanović.

Mora da je bio utorak ili nešto u tom smislu. Već sam se spremala na spavanje, u doba kada mobiteli još nisu bili uobičajena stvar. Odjednom, moja prijateljica odluči nazvati moju kuću i pita mamu: “Gdje je Saša?” Moja mama, svjesna moje ranojutarnje rutine i školskih obaveza, odgovara: “Moj sin se već povukao na spavanje. Treba mu odmor za sutra.” Ali onda moj prijatelj kaže nešto što privuče moju mamu pažnju: “O, teta Dragice, nećeš vjerovati! Šaban Šaulić je u šanku u blizini. Sjećam se da je spomenuo da je Saletov veliki obožavatelj i htio je upoznaj ga. Može li doći?” Čuvši to, odmah skočim iz kreveta, brzo se oblačim, a po oboje dolazi tatin prijatelj spreman da nas povede u nezaboravnu avanturu. Saša Matić rado se prisjeća te večeri, navodeći:

Kad smo stigli u pub, naša prva interakcija uključivala je rukovanje. Nakon što smo se smjestili na svoja mjesta, glazbenici su nas pozvali da im se pridružimo u izvedbi. Odbio sam, inzistirajući da nastave svirati dok ja slušam. No, umiješao se moj prijatelj, potaknuvši me da izađem na pozornicu jer je netko posebno došao da me čuje. Nevoljko sam zgrabio mikrofon i počeo pjevati “Dva galeba bijela”, iako se ne sjećam što sam još rekao Šabanu. Začudo, odbio je moj poziv da pjevam, rekavši da je došao samo da me posluša. Na kraju smo ostali u baru do jutra, prvi put za mene kao mladog pojedinca. Bilo je oko 7 ujutro kad smo konačno krenuli, razmišljajući o nezaboravnoj noći.

Naravno taj da nisam otišao na časove, nisam bio u stanju da pratim, a pogotovo što sam bio pod tim utiskom što sam upoznao čoveka kao što je Šaban Šaulić. On je bio fasciniran mojim glasom i rekao je čika Raletu: “Ovo će biti jedna od najvećih zvezda na ovim prostorima”.

Saša je kod Šabana ostao upamćen kao neko ko ima mnogo talenta.

– Posle, kada ja još ništa nisam ni snimao, bio je neki njegov intervju u kom je rekao: “Ima jedan mali, znate, ja sam ga upoznao pre par godina, on može biti jedini moj naslednik. Ne znam zašto taj dečko ne snima”. A, ja sam tada već bio sa pokojnom Marinom Tucaković i Futom u pregovorima da radim. Onda sam snimio album “Maskara” i počeo sa Šabanom da se družim. Baš smo bili dobri pirjatelji, ja sam često bio kod njega u Krčedinu, na svim njegovim proslavama, slavama, rođenjima unuka, dece… – kaže Saša.

Oglasi - Advertisement