Tijekom gostovanja u emisiji “Na terapiji kod Slavice Đukić Dejanović”, glazbenik Dado Polumenta otvoreno je progovorio o svom životu. U dirljivom trenutku, sa suzama u očima, otkrio je priču svoje sestre, o kojoj nikada prije nije pričao u emisiji.

Rođena je kao i svako drugo dijete, ali je posljednja tri desetljeća prikovana za invalidska kolica. Kroz odnos s njom Dado je naučio neprocjenjive lekcije o vrijednosti života i važnosti njegovanja onoga što imamo. Njegovoj emotivnoj ispovijesti svjedočite u videu ispod.

Video pogledajte na linku ispod:

TRIDESET GODINA JE U KOLICIMA Dado Polumenta kroz suze prvi put o sestri: “Od nje sam naučio mnogo” – YouTube

 

 

 

 

 

 

Ispovijest dana :

Nakon rođenja našeg djeteta, supruga i ja, oboje vlasnici poduzeća, našli smo se u potrebi za pomoći. I mojoj i njezinoj majci, koje su u mirovini, ali još uvijek aktivne, ponudili smo plaćenu pomoć kao izvor dodatnog prihoda. Unatoč našim prijedlozima, obje majke su to odbile, rekavši da se ne žele miješati u naš odgoj djece. Kao rezultat toga, imali smo tu sreću da smo pronašli izuzetnog njegovatelja koji je gotovo svakodnevno prisutan i prati nas na putovanjima, s kojim smo u odličnom odnosu. No, naše su majke izrazile nezadovoljstvo našim odabirom njegovatelja, smatrajući da smo to trebale pitati njih, tvrdeći da godinama ne mogu putovati iako za to imaju sredstava, a mi uzimamo “neku nevažnu osobu” mi na odmoru. U početku smo im predložili istu mogućnost, ali smo naišli na izravno odbijanje na temelju toga da ne žele brinuti o tuđoj djeci. Međutim, naše su postupke tada doživljavali kao zle, jer smo smatrani odgovornima za njihovo odvajanje od vlastitih unuka. To je situacija prema kojoj bih bio skeptičan da je nisam osobno doživio.

Oglasi - Advertisement