Šejla Zonić, bivša članica Divanhane, voli dijeliti divne sadržaje sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama. Nedavno je objavila video na kojem pjeva s Kemalom Malovčićem, pravim dadžijom koji joj je dao vrijedne životne savjete kojih se i danas pridržava.

Protekle subote debitirala je na najvećem regionalnom glazbenom natjecanju Zvezde Granda. Predstavljajući Tuzlu, oduševila je publiku izvedbama pjesama “Ne dam bolu da me slomi” Verice Šerifović i “Nismo smeli” Marije Šerifović, pobravši pohvale kao zvijezda u nastajanju. Šejla je prošla direktno u naredni krug, a njen nastup, kao i videa s Kemalom s Instagrama, bit će dostupni uskoro.

Video zapise mozete pogledatli na linkovima ispod

Zvezde Granda – Cela emisija 08 – ZG 2023/24 – 11.11.2023. – YouTube

Da javno odgovorim na jedno od čestih pitanja 😃❤️ #svestraneduse #sheylamusic #kemalmalovcic | Instagram

https://www.instagram.com/reel/CyqJ7m0LiUG/?utm_source=ig_embed&ig_rid=64eba852-e29a-4b04-926b-dda784435f60

Volim sve žanrove muzike na različitim jezicima, pa tako i svadbe na ovakvim mjestima. Djelić svadbe u Beču ❤️ #svadba #austrija… | Instagram

 

 

Ispovest dana :

Te večeri rekao sam joj da je više ne volim. Se*s nam je bio odličan ali varao sam je, želeo sam i druge. Shvatila je pa sam hteo pauzu da mi ne drvi. Toliko se lomila oko mene da mi je bilo zadovoljstvo da je gledam kako se pati, da vidim koliko može da izdrži. Znam da je kliše i da ćete me sad razapeti, ali ja zaista nisam znao koliko je volim dok nije izašla. Nije htela da je pratim, samo je ustala, ostavila novac za svoj račun i izašla iz restorana. Nije prošao dan za ove četri godine da mi kroz misli nije prošlo njeno stopalo kako nestaje iza ugla, njeno bledo lice i neverica dok sam joj govorio da je ne volim. Nije prošao dan da se nisam pokajao što sam je toliko povredio, što je svog karaktera nisam poštedeo. I da se radujete još više, da uživate u mom padu. Voleo sam je i nisam podnosio jačinu njene ljubavi. Hteo sam da pati za mnom pored mene. Uživajte, znam da sam mrtav za nju, znam da ne može da oprosti i da ja sebi ne mogu da oprostim. I nikome ovo ne mogu da kažem.

Oglasi - Advertisement