Tijekom nedavnog klupskog nastupa, hitovi Sandre Afrike bili su glavni događaj, no njezin je jedinstveni stajling bio taj koji je plijenio pozornost.

Naime, u jednom je trenutku izvela twist ples uz taktove melodije Teodore Džehverović “Tresi tresi”.

Afrika se za događaj odlučila za pripijenu, skraćenu haljinu. Haljina je dizajnirana tako da stoji više na njezinim bedrima, a njezin prozirni materijal davao je do znanja da nosi donje rublje.

Sandra Afrika

Njezin nastup oduševio je sve, a unatoč mnoštvu pozitivnih komentara bilo je i onih manje laskavih. Nijedan pojedinac nije bio izuzet od utjecaja njezina prikaza.
Izjava “da se nije svlačila, nitko ne bi obraćao pozornost na nju” i drugi slični izrazi sugeriraju da je vrijednost osobe određena njezinim fizičkim izgledom i spremnošću da otkrije svoje tijelo. Ovakve primjedbe često se čuju u Šapcu, posebno pod šatorima gdje se koriste za objektiviziranje i omalovažavanje žena. Korištenje takvog pogrdnog jezika i odnosa prema ženama nalik je cirkusu, gdje se žene tretiraju kao puki spektakl za zabavu i zadovoljstvo drugih.

Sandra Afrika

Skrećemo vam pozornost na nedavni događaj kada je Sandra tijekom svog nastupa na pozornicu dovela tamnoputog gospodina. Publika je bila oduševljena dok je plesala s njim u ritmu svojih najpopularnijih pjesama.

Oglasi - Advertisement