Legendarni muzičar i kompozitor Goran Bregović decenijama je bio u sretnom braku sa Dženanom, koja je nekada bila jedna od najljepših žena Saraj. Tokom braka dobili su tri ćerke – Emu, Oonu i Lulu. Brega je jednom prilikom otkrila da su ove tri ćerke verovale u različite religije.

Najstarija ćerka Ema je magistrirala likovne umetnosti u Nantu i njen rad možemo videti na izložbi u Beogradu. Rođena 1994. godine, večeras se pojavila na svečanom otvaranju izložbe uz veliki broj javnih ličnosti.

Multimedijalna umjetnica pojavila se u crnoj minici i crnoj kožnoj jakni, a osim njene figure, njen osmijeh je opčinjavao.

Pre dve godine Ema je imala samostalne izložbe u Beogradu i Kragujevcu i postala najmlađa umetnica koja je samostalno izlagala u Galeriji Narodnog muzeja.

Živi između Pariza i Beograda. Diplomirala je na Ecole des Beaux-Arts u Nantu 2018. godine i rekla je da njena porodica podržava njen san da pohađa akademiju kako bi studirao skulpturu. Takođe je u jednom trenutku rekla da joj slava nije pomogla niti je nagradila dok je sama iskovala svoj put.

Oglasi - Advertisement