Nedavno je sin Marije Šerifović, maleni Mario, doputovao u Srbiju, a majka ga je srdačno i ponosno dočekala bez gubljenja vremena.

Zadatak prenošenja dugo očekivane radosne vijesti povjeren je njezinim bliskim prijateljima, koji su ovaj trenutak nestrpljivo iščekivali duže vrijeme.

Unatoč svojoj nepokolebljivoj želji da cijeli svoj život posveti svom sinu, shvatila je važnost kretanja naprijed i prihvaćanja da postoje slučajevi kada se mora osloniti na druge u brizi za svoje jedino dijete.

Baka Verica, koja svesrdno izražava ljubav prema svom unuku i prihvaća svaku njihovu novu avanturu, trenutno je prisutna, ostavljajući otvorenim potencijal za razmišljanje o angažiranju dadilje.

Svjedočeći njezinoj nazočnosti na premijeri “Tjedna”, novinari su osjetili potrebu raspitati se gdje su mladi Mario i privremena skrbnica kojoj je povjerena skrb.

Unatoč Marijinoj odluci da šuti, njezino mirno i staloženo držanje, popraćeno blistavim osmijehom i prisustvom prijatelja, služilo je kao jasan dokaz njezine sigurnosti i povjerenja da je njezin voljeni sin u dobrim rukama.

Oglasi - Advertisement