Svetlana Bojković učvrstila je svoj status cijenjene osobe u domaćem kazalištu i kinematografiji, a njezina kći Cece Bojković postala je značajna i utjecajna glumica.

Od samog početka svog postojanja ostala je stalni izvor nepokolebljivog ohrabrenja za svoju kćer Katarinu. Kako je ispričala poznata glumica, muku svake mladenačke muke koju je njezina kći proživjela osjetila je i to ne jednom, nego dva puta.

U borbi za zaštitu svoje djece, kćerka Cece Bojković suočavala se s brojnim preprekama i nedaćama.

Tijekom ovog iskustva, imao sam sreću što sam imao nepokolebljivu podršku svog supruga i Kajine supruge. Suočavali smo se s brojnim preprekama, ali zajedno smo ih svladali. Važno je prepoznati da mnogi ljudi nalaze ispunjenje u životu bez djece i ja to duboko poštujem. Iako bi bilo divno imati unuke koji bi nastavili nasljeđe naše obitelji, putovanje na koje smo Katarina i ja krenuli ima nemjerljivu vrijednost u mom srcu.

Unatoč poteškoćama u prethodnim trudnoćama, njezina kći gajila je snažnu težnju da iskusi majčinstvo. S druge strane, Ceca je vlastitu trudnoću smatrala svetinjom koja joj je donijela beskrajnu sreću.

Zadržavajući način razmišljanja pun nade i pozitivnosti tijekom cijele trudnoće, pristupila je trenutku poroda s osjećajem strahopoštovanja, opisujući to iskustvo kao transcendentnu pojavu, sličnu nebeskom fenomenu.

Oglasi - Advertisement