Izborna lista “Srbija protiv nasilja” i ljudi koji je guraju krenuli su u agresivnu kampanju ubeđivanja građana da je to jedina ispravna opcija na predstojećim izborima. Međutim, u svemu tome našli su se i pravi agresivci koji su upravo nasiljem nametali svoju volju.

Snimak napada Dragana Bjelogrlića na Gagu Antonijevića – YouTube

Jedan od njih je i Dragan Bjelogrlić, glumac i reditelj, koji je danas javno istupio i pokazao spremnost da animira ljude da glasaju za ovu listu, a reč je o osvedočenom nasilniku koji je pretukao svog kolegu Predraga Gagu Antonijevića, što su zabeležile i kamere. Takva vrsta licemerja teško da je viđena čak i u opozicionim redovima, gde je ta odlika dobro poznata i često primenjiva.

Taj i takav Bjelogrlić, koji je hladnokrvno ustao, prišao Antonijeviću za stolom i tako na javnom mestu pesnicama i psovkama pokazao kako on vidi “borbu protiv nasilja”. Kamere su zabeležili taj krvnički gest poznatog glumca, pa mu nikakva protekcija nije pomogla da izbegne sud. Suđenje još traje, a Bjelogrlić je priznao da je prebio Antonijevića.

Sada pak poručuje da ne želi da živi u zverinjaku.

– Ja sam došao danas ovde, zajedno s ovim ljudima, da kažem da ne želim da živim u zverinjaku. Želim da živim u normalnoj Srbiji – rekao je danas između ostalog Bjelogrlić na predstavljanju predstavljaju inicijative “ProGlas” koja okuplja tobož borce protiv nasilja.

TRENUTAK KADA ANA STANIĆ KRIJE ALKOHOL NA PESMI ZA EVROVIZIJU: Uhvaćena na delu! – video Dailymotion

Oglasi - Advertisement