Tokom “Elitevision” između takmičara Nenada Aleksića Sa i pobednika “Co-op 5” Dejana Dragojevića u ulozi žirija dogodili su se brutalni sukobi.

Dragojević je jasno stavio do znanja da mu se ne sviđa veza koju je reper razvio sa svojom partnerkom Mionom Jovanović, što je Nenada ozbiljno uvredilo.

– Vanja, trebalo bi više da pričaš. Zana, ranije mi se nisi sviđala zbog tvog učešća, ali sada si jako dobra. Haha, ti si zaista dobro, ali toliko si star i svaki tvoj ljubavnik je dvadeset godina mlađi od tebe. U Sadruzi 3, Miona je u senci Pukovca Mime. Ove godine ste napustili svog verenika da biste se pridružili rijalitiju – rekao je DeYoung.

– Tvoje mišljenje je glupo, nevažeće je – rekao je Sa.

– Znam da si sujetan i da ne podnosiš neke prave stvari. Pisala si Tari kada si bila sa Vanjom. Što si stariji, to si gori. Udaješ se posle tri nedelje zabavljanja i juriš dvadeset godina mlađeg muškarca. Vi ste jogurt na suncu – rekao je DeYoung.

– Veoma ste nesrećni. Skočio si u bazen i sad mi nešto govoriš – rekao je Sa.

“Osuđujem te jer si učesnik, a ja sam u žiriju”, rekao je DeYoung.

– šta si uradio? Ko si ti? Koja je tvoja titula? Hulićeš moje ime. Zanimljiv si i misliš da si dobar komentator – rekao je Sa.

Oglasi - Advertisement