Košarkaški klub Partizan doveo je poslednjih dana svog najnovijeg igrača, brazilskog centra Bruna Kabokla (28), koji bi trebalo da pojača reket aktuelnog regionalnog šampiona. Poznato je da je prijatelj sa reprezentativcem Mateuszom dos Santosom, koji je otkrio da mu je i Mateuš Saldanja dobar prijatelj, dok je veza Bruna Kabokla sa Srpkinjom za mnoge iznenađenje. Sve je tajna! Odnosno, djevojka našeg porijekla čiji su roditelji emigrirali u Kanadu nakon građanskog rata u Jugoslaviji.

Na društvenim mrežama se može videti da je Monika Klisara, košarkašica Brazila i profesionalnog imena Karmen Petrović, zaljubljena! Nedavno su bili gosti na venčanju Monikine prijateljice, a komentari o novom centru Gerile mogu se videti ispod brojnih fotografija devojaka sa Balkana koje se bave profesionalnim rvanjem u Sjedinjenim Državama. Većina njih je u obliku srca, što pokazuje da Bruno voli Moniku! Pogledajte kako ona izgleda:

Na internetu postoje informacije da je Monika rođena u Zenici, pa se kaže da je profesionalna hrvačica iz Bosne i Hercegovine. Međutim, sudeći po njenim profilima na društvenim mrežama, stvari stoje malo drugačije. I sama Monika u prvom planu ima istaknutu srpsku, hrvatsku i kanadsku zastavu, što preciznije ilustruje njeno porijeklo.

Tokom Balkanskog rata njeni roditelji su se preselili u Kanadu, gde je Monika odrasla i zaljubila se u karate, iako to nije bila ljubav na prvi pogled. Počela je da trenira sa pet godina i u početku nije uživala u tome, ali su izazovi pred njom postajali sve izazovniji pa je odlučila da ih završi! Osim toga, osvojila je dvije srebrne medalje na kanadskom državnom prvenstvu, a osvojila je i drugo mjesto na Pan američkim igrama, čime se kvalifikovala za Svjetsko prvenstvo.

Ona je u intervjuu napomenula da je ime dobila po teniserki Moniki Seleš, koja je predstavljala Jugoslaviju i Sjedinjene Američke Države na najvećim svetskim prvenstvima. Nakon nekoliko godina treniranja i sticanja crnog pojasa u karateu, Monika Krisala (aka Carmen Petrovich) odlučila je da pređe u profesionalno rvanje. Debituje u leto 2023. godine i već je uspela da stvori neke razgovore sa kolegama koji bi joj mogli garantovati zanimljivu karijeru u ovom “sportu”.

Karmen je trenutno deo “WWE Development Centra” gde se bori da potpiše ugovor sa najmoćnijom organizacijom u ovoj vrsti zabave. Najbolji takmičar na akademiji (ako to možemo tako nazvati) dobija ugovor u jednoj od tri organizacije, RAW, Smackdown ili NXT, kao razvojno takmičenje.

Oglasi - Advertisement