Pevač Marko Bulat više puta je govorio o zdravstvenim problemima svoje supruge Marije, koja boluje od anemije, dve autoimune bolesti, a lekari su joj nedavno rekli da “njeni krvni sudovi izgledaju kao kod 70-godišnjakinje”. Ona je objavila fotografiju na kojoj sjedi u kolicima kako bi se svi zabrinuli, a nedavno je primljena u bolnicu.

Bratt je kasnije rekao da se Mariah “borila sama sa sobom”, njena porodica je bila uz nju i nadao se da će joj uskoro biti bolje. Pevačica, koja sa Marijom ima dvoje dece, ćerku i sina, sada je progovorila o teškim trenucima kada nisu znali da li će naslednica preživeti nakon njenog rođenja.

Bila je prevremeno rođena beba – “Išli smo kod ginekologa u osam sati uveče, a bolovi su počeli u deset i trideset. Počela sam da zapisujem u svesku koliko je vremena trebalo da se pojavi bol. Bilo je užasno. da gledam, a ona se savila od bolova. Otišli smo u bolnicu, mjerili joj kontrakcije. U susjednoj sobi su mi dali njen burmu i jaknu i rekli mi da će na hitan carski rez”, izlanuo je Bratt , noseći grudvu. u njegovom grlu:

“Da joj je pukao vodenjak, morao bih da je spasem. Hvala Bogu da nisam. Oko 15 do 23 sata, ubrzo nakon porođaja, stavili su je u kutiju od pleksiglasa da može da diše. Da. Zvali su me da potpiše da odmah ide na odjel za novorođenčad jer tamo imaju najbolju njegu. Imala je 950 grama pri rođenju.”

Marku je rekao da su mu doktori rekli da ne znaju da li će njegova ćerka preživeti tu noć i da mora da ide na posao, a to mu je bilo najteže – „Dugo sam čekao bebu vremena, a ja sam razmišljao: „Bože, zar mi to nisi dao da mi ga oduzmem? „Ovo je najteži period u životu.

Oglasi - Advertisement