Ogroman skandal koji je svojevremeno šokirao cijeli francuski, pa i evropski fudbalski svijet, proslavio je bivšu prostitutku Zahiju Dehar. Djevojka koja tvrdi da je punoljetna naplatila je francuskim reprezentativcima Benzemi i Francku Riberyju 700 eura po noći, a godinama kasnije morali su se braniti od optužbi za seks sa maloljetnikom!

Zahia, koja je tada imala 17 godina, imala je afere sa dvojicom fudbalera i iako je od tada postala poznata i čak plaćala kameje i intervjue, tvrdi da joj je bilo jako teško zbog svega što se dogodilo. Obilježena je prije nego što je ušla u svijet odraslih…

“Ovaj skandal ima veliki uticaj na mene jer ga nisam tražio i nisam ga izazvao. Nisam prijavio zločin i nisam zvao policiju. Došli su kod mene jer su imali snimak sa Benzemom”, “Moje ime je iskočilo”, rekao je Zahia i dodao: “Bilo je u medijima. Čak me je navelo da razmišljam o samoubistvu. Kada te tako etiketiraju, to čini mnogo za društvo. To je najgora stvar što može se desiti ženi, nakon toga je vrlo teško započeti odrasli život.” Ipak, uspjela je sve to prebroditi i sada je uspješna glumica, dizajner donjeg rublja i model. Pogledajte kako Zahija izgleda:

“Bio je to veoma težak put. Imao sam izbor između sebe da se ubijem i da pokušam da prođem kroz sve to. Dobiti posao i raditi ono što sam želeo bio je nemoguć zadatak. Znao sam da će svako ko mi se približi reći, ‘ Zašto si izašao sa njom? Znate li ko je ona? „To bi me uništilo.” Trinaest godina kasnije, prošla je ta noć koja je mogla uništiti njen život.

Podsjećamo, u francuskoj javnosti pojavili su se snimci intimnih odnosa sa maloljetnom prostitutkicom Zahijom Dehar koji bi u tim trenucima mogli pokvariti karijeru poznatog fudbalera. Krilo Ribery i napadač Benzema, tadašnje superzvijezde reprezentacije, stajali su na stubu srama. Nekoliko godina kasnije, francusko pravosuđe je obojicu oslobodilo optužbi.

Oglasi - Advertisement