Među rijetkim pojedincima, Anabela Atijas ističe se nepokolebljivom spremnošću da otvoreno razgovara o svom životu, uključujući i najizazovnije trenutke kada se morala oslanjati samo na sebe.

Anabela Atijas, koja se našla kao beskućnica i izgubila sve ambicije, priznaje da je potpuno izgubila osjećaj za sebe.

Unatoč izazovnom razdoblju koje je proživjela, to je u konačnici poslužilo kao katalizator za osobni rast, prenoseći neprocjenjive lekcije koje sada dijeli.
Božja poruka “strpljen-spašen” podsjeća nas na važnost održavanja strpljivosti u svim situacijama. Našao sam se u fazi potpune devastacije, gdje se činilo da se sve raspada i nestaje. Dotakla sam dno i vjerovala da nema načina da se oporavim. Mislio sam da je kraj, da je sve pretvoreno u pepeo. Međutim, ubrzo sam shvatio da je moja percepcija bila potpuno pogrešna. Priča počinje tom spoznajom i dalje se odvija.

Nakon što je pala u beskućništvo i izgubila sve svoje težnje, pjevačica se, kako sada priznaje, našla potpuno zalutala i odvojena od sebe.

Anabela otvoreno govori o izazovima s kojima se susreće u životu.

Unatoč izazovnom razdoblju koje je proživjela, ono je naposljetku poslužilo kao katalizator za osobni rast, ojačavši njezinu otpornost i prenoseći neprocjenjivu mudrost koju sada dijeli.

Božja mudrost daje važnost strpljivosti, jer se strpljivošću postiže spasenje. U razdoblju obilježenom neumoljivim padovima i urušavanjem svega što mi je bilo drago, našao sam se na samom dnu, uvjeren da nema nade za iskupljenje. Vjerovao sam da je moja priča stigla do posljednjeg poglavlja, pretvorena u pepeo. Međutim, ubrzo sam otkrio da je moja percepcija bila ozbiljno pogrešna. I tako se priča odvija, s novootkrivenim tračkom nade koji osvjetljava put ispred nas.
Postojao je unaprijed određen put koji mi je odredio svemir. Glas u mom umu inzistirao je na tome da sam pogriješio i nagovarao me da iskoristim priliku i potražim nešto za vlastitu dobrobit, da pokažem sebi da to nije zaključak. I sada, gledajući unatrag, mogu pouzdano izjaviti da je to doista bio početak.

Na pitanje koja je pokretačka snaga iza njezine sposobnosti da ustraje i gura naprijed, čak i u trenucima velike nevolje, pjevačica je odgovorila:
– Ja sam živo svjedočanstvo čudesnog. Našao sam se na samom dnu, mučen teškim zdravstvenim problemima i mnoštvom bolesti. Svaki aspekt mog života se rušio, ali sam poput veličanstvenog Feniksa izronila iz dubina očaja i sada stojim jača nego ikad prije – ponosno je izjavila Anabela.

Oglasi - Advertisement