Poznati srpski glumac Miloš Biković stigao je u porodilište da dočeka svoju izabranicu Ivanu Malić i sina Vasiligija, koji je rođen 9. januara.

Glumac je dobio najlepši rođendanski poklon jer će se naslednik prvi put vratiti kući na očev rođendan.

– Ne mogu da pričam, moram da pomeram stvari – kratko je rekao novopečeni otac.

Glumac je prethodne večeri objavio video kojim se slavi rođenje sina, na kojem se vidi kako nosi zvučnike na ramenima svojih prijatelja uz pjesmu “Insomnia”.

“Moja braća Cigani su mi rekla ‘ti imaš cigansku dušu’ i to je bio jedan od najboljih komplimenata koje sam ikada dobio. Volim ih jer su duše danas retka roba. (Nisam siguran šta je gore, šta je oskudica ili nešto što je retko )nesto sto se smatra robom).I prijatelji moji koji su bili uz mene u mojim radostima i tugama hvala vam na svemu.Moj rodjendan jos nije ni poceo,a vec sam dobio svoj poklon.primio sam.. .najveći blagoslov od njega”, napisao je glumac u objavi.

Glumac je juče tokom dana posetio svoju izabranicu Ivanu Malić i sina u rađaonici i doneo im poklon koji mu je ostao na licu dok je prolazio pored fotoreportera koji ga je čekao ispred Nasmejanog. U rađaonici.

Miloš se trudi da svoju privatnost zadrži privatnom. Međutim, jednom prilikom je na svom Instagram profilu podelio deo beogradskog stana u kojem živi sa Ivanom.

Kako se vidi na fotografiji porodične kuće, zid iznad ognjišta bio je ukrašen ikonama, kao i Milošev portret iz filma “Sunčanica”, što mu je otvorilo vrata ruskog tržišta.

Biković danas slavi 36. rođendan, a ime njegovog nasljednika nije slučajno izabrano. Danas je Vasilije, a to ime simbolizuje. Mnogi su verovali da bi Stefana odabrao za najstarijeg sina pošto se rodio 9. januara, na svetog Stefana, ali ovo ime nije uključeno u igru.

Inače, Vasilije je popularno ime koje je prevod grčkog “basileios” što znači carski ili kraljevski, ali znači i biljka bosiljak, koja ima mnogo blagotvornih efekata.

Zabava do zore

Glumcu je ovo prvo dete, a nedavno je organizovao slavlje koje je po običaju u srpskim porodicama trajalo do zore. Miloš Biković je okupio drugove iz razreda kao što su Miodrag Radonjić, Tamara Dragičević, Nina Janković, Jelisaveta Orašanin i drugi.

Porodica je raj mira

Kako je ranije napomenuo, ne planira da odustane od načina života, ali porodica je na prvom mjestu.

– Letim tamo-amo da maltretiram svoju porodicu. Moj život je moj život. Ne mogu da odustanem od nekih stvari koje sam proveo život stvarajući, pokušaću da ih optimizujem i ubacim još jednu nepoznatu u jednačinu. Od sada ne mogu nigde, poludeću. Djeci ne treba ludi otac. Moramo naći balans – rekao je Biković u emisiji “PopTok”, pre nego što je istakao da mu je verenica voditelj.

– Za mene su Ivana i porodica sidro. Anchorage. To je balans za svu ludost koju imam. Bikovich je to sažeo u jednoj rečenici.

Istovremeno, glumac se osvrće sa snažnom željom da postane roditelj.

– Puno sam postigao u životu i sada je sve ponavljanje istog, a to je besmisleno samoispunjenje. Ideš u krug. Kad ne znaš šta ti je, rodi bebu – to je drevna mudrost. Zvuči jednostavno, ali zapravo je jednostavno, možete pronaći hiljadu ali, a svako ali je samo izgovor. Mislim da to ne treba svi da usvoje, to sam samo ja – objašnjava.

Oglasi - Advertisement