Pevačica Jelena Karleuša izvršila je svoju građansku dužnost i izašla da glasa na način koji je šokirao sve, gostovala je u podkastu gde je otkrila svoj odnos sa Nepoznatim detaljima braka Duška Tošića i razloge zbog kojih se razvela od Bojana Karića. I njen pokojni dečko Xenti i ono što mu je Seka rekla dan prije ubistva.

Prisjetila se i emisije Milovana Ilića, u kojoj je gostovala, a Željko Ražnatović Arkan je ošamario Minimax.

“Pokojni Minimax me je natjerao da hodam po ljusci jajeta više puta. Balkan je brujao o Arkanovoj emisiji kao gost. Novinski naslovi su nosili nešto što nikad nisam rekao: ‘Sve su pjevačice cu**es.’ Ono što sam rekao je: “Sve od nas u ovoj industriji su muškarci, ali ne i žene u doslovnom smislu, jer prodajemo ljepotu, talenat ili magiju za novac. “Naravno, Arkan je prepoznao svoju tadašnju ženu i došao kod Milovana. Minimaxa i pitao ga šta da im kaže o mojoj izjavi”, rekla je Jelena i dodala:

“Pošto Akan nije bio poznat po svojoj duhovitosti, rekao je: ‘Neka ta djevojčica dođe na sljedeću emisiju da se izvini.’ Sutradan smo majka i ja bili na sedmom spratu naše zgrade u blizini tornja Fontata. Ona je rekla da ja: „Sine, ne govori ništa. Ne reaguj. Ko o čemu, o poštenoj kučki. “Od svega što mi je majka rekla, jedino što mi je ostalo u glavi bilo je ‘Ko je o čemu, o poštenoj kučki’ i to ću reći u sledećoj emisiji.”

“Arkan je tada pozvao Željka Mitrovića da ne reproducira ovaj program koji se emituje svake subote. Od tada su se odnosi među nama pogoršali. Zbog tog programa sam bio svedok u Sava centru, a Minimax je bio domaćin” Tokom dodele Oskara U emisiji popularnosti dogodio se incident zbog kojeg me je Milovanov sin napao jer sam mu rekla. Stajala sam iza zavese i čekala da me Minimax objavi, a kada su se vrata otvorila, tu su bili Akon i njegovi telohranitelji – priseća se pevačica i nastavlja:

“Ne pogledavši me, okrenuo se prema Minimaxu i ošamario ga. Milovan ga je pitao: ‘Zašto?’. Arkan je odgovorio: ‘Zbog te emisije!’ Minimax je tada već bio star i tada me je Arkan udario. Minimax In moja odbrana tada.Bio sam jos dijete i nisam razmisljao o posljedicama.Tada me Željko nije ni pogledao a Minimax je dobio šamar.Kasnije sam dobio nagradu i nastavio gledati u Minimax.Nikad nisam vidio to prije” Koliko je dug otisak ruke na obrazu te osobe. Nakon toga su prestali da razgovaraju. Minimax nije bio ni na Arkaninoj sahrani. “

Oglasi - Advertisement