Odvažnim izlaganjem, Ana je uhvatila sliku sebe, razotkriveno odjevene u improviziranu majicu s halterima i poderane najlonske čarape koje su joj bile izlizane i dosezale su joj do koljena.

Borba Ane Nikolić i dalje traje. Pjevačica, poznata po svojim kontroverznim postupcima, često se suočava s kritikama javnosti zbog neprimjerenog ponašanja. Osim toga, prethodno se borila sa zlouporabom alkohola i povezivana je s navodnim korištenjem droga.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial)


Prošle godine najavljeni koncert u beogradskoj Areni za nju nije prošao kako je planirala jer je naišla na sukobe s menadžerom, producentom i brojnim kolegama.

Trenutno je na Instagramu podijelila fotografiju snimljenu unutar kolibe butika koji je nedavno istražila.

U smionom prikazu, Ana je uhvatila sliku same sebe, noseći otkriveni brushalter, poderane najlonske čarape s čupercima koji su joj sezali do koljena i crno donje rublje.

Kao što se i očekivalo, njezini pratitelji nisu pozitivno reagirali na ovu snimku.

Prije nego što bude prekasno, priberite se i prestanite se osjećati potišteno. Ne budi glup; ti nisi zabavljač, ti si talentirani pjevač. Ovaj pojedinac potpuno je razbio svaki osjećaj za smjer – nekoliko napomena može se pronaći ispod videa.

Oglasi - Advertisement