Šenki Maslani, poznat i kao Šenki Versaće, stekao je regionalnu afirmaciju kao Albanac iz Makedonije koji je razvio intenzivnu fascinaciju renomiranim brendom “Versace”. Uložio je pozamašnu količinu novca kako bi osigurao da svaki aspekt njegove kuće nosi amblem ove kultne talijanske modne kuće.

Njegovo prisustvo na TikToku vrlo je privlačno, osvaja široku publiku diljem regije svojim ekstravagantnim i ekscentričnim načinom života.
Osim u svom kafiću, Šenki svaki dan uživa u uživanju u nargili u svom baru koji je u potpunosti uređen u stilu “Versaće”.

Od 2009. duboko se divim brendu Versace. Svaki dio moje kuće u šarmantnom selu Aračinova, koje se nalazi u blizini Skoplja, krasi Versace. U raskošnoj stolici ukrašenoj zlatom, na kojoj je ispisano “Kralj Šenki”, Šenki je za Kurir podijelio svoju ljubav prema brendu.
Sva moja odjeća dosljedno je ukrašena Versaceom. Garderobu nabavljam i iz Italije i iz Belgije. Nadalje, svaki komad zlata koji posjedujem nosi istaknuti amblem Versace. Naime, ja posjedujem otprilike pet kilograma takvog finog, brendiranog nakita, ponosno je uzviknuo pojedinac.

Osim toga, Šenki posjeduje više od 400 pari tenisica ovog brenda i ima posebne prostorije namijenjene isključivo njihovom skladištenju.
Za jedan par papuča rado se odvajam od 540 eura. Iako moja garderoba možda nije jeftina, moja ljubav prema modi ne ostavlja mi drugog izbora. Odjeća zauzima posebno mjesto u mom srcu, a moji prijatelji su ljubazni da mi je poklone. Kada je u pitanju moj osobni stil, volim elegantnu kombinaciju crne i zlatne boje.

Pitanje Šenkijevih izvora prihoda postavlja se zbog pozamašnog broja brendiranih stvari koje posjeduje.
– Živim od prodaje automobila – izjavio je, ističući da mu je automobilski posjed velik.

– Moj dan počinje oko podneva, a do 14 sati nađem se u ovom šarmantnom kafiću smještenom u srcu Skoplja. Dolazim do parkirališta, žurno se bavim raznim zadacima prije nego što uživam u zadovoljstvu obavljanja istih – ovako rječito prepričava jedan pojedinac svoju svakodnevicu.
Posjeduje znanje o učinkovitom korištenju svojih financija. Svaki vikend pruža mu priliku da krene na novo putovanje.

Vrijeme me ne sputava, stoga se ne bavim planiranjem putovanja. U ovom trenutku, ako se odlučimo otići u Grčku na vikend, mogao bih jednostavno ustati i krenuti na putovanje. Ovako sam odlučio iskoristiti svoje vrijeme. Istraživanje novih destinacija i posjećivanje izvrsnih lokaliteta moja je strast. Skoro svaki vikend nalazim se u Grčkoj.
Šenki, unatoč tome što je predani zaljubljenik u noćni život, u potpunosti se suzdržava od konzumiranja alkohola.

– Alkohol mi nije draž. Nema svrhe u mom životu. Kad god izađem van, odlučim se za energetski napitak i prepustim se nargili. Alkohol nikad ne prelazi preko mojih usana – naglasio je.

Njegova naklonost prema ženama, posebno onima iz Srbije, vrlo je očita.
– Duboko se divim Srpkinjama. Njihova ljepota je neusporediva i mogu sa sigurnošću reći da su one najdivnije žene koje sam ikada susreo. Na svojim dugim putovanjima naišao sam na bezbroj ljepota, ali nijedna nije usporediva s očaravajućom privlačnošću Srpkinja.

No, Šenki u svom kafiću ne priređuje nikakve zabave. Zarada od ugostiteljstva mu nije cilj, a zašto u svom voljenom lokalu ne organizira nikakvu “lumperajku” ima konkretne razloge.
Svaka od ovih fotelja koje krase interijer ovog kafića ima svoju posebnost, posebno uvezena iz Italije. Zamislite samo kakav bi kaos nastao kada bi svatko tko uđe u ovaj lokal počeo skakati po namještaju, neoprezno bacati predmete uokolo… To bi neminovno rezultiralo uništenjem svih onih pomno biranih elemenata koje sam mukotrpno birao… – pojasnio je. .

U njegovom baru uvijek se može uživati ​​u nastupima renomiranih umjetnika iz regije kao što su Maya Berović, Jala i Buba, Nataša Bekvalac, Ceca i Seka Aleksić.
Međutim, njegova omiljena pjesma je srpska narodna melodija.

Šenki sa smiješkom izražavaju obožavanje Andree Čekić i pjesmu “Cipele” proglašavaju ultimativnim favoritom.

Oglasi - Advertisement