Oglasi - Advertisement

Internet je trenutno preplavljen viralnim videom koji prikazuje mladića iz Engleske kako pokušava ispaliti raketu za vatromet iz svojih usta tijekom proslave Nove godine.
Tijekom proslave Nove godine u Sunderlandu, na filmu je snimljen muškarac koji je na Twitteru poznat samo kao Rhysie.

Na snimci se vidi kako upaljenu raketu stavlja u usta dok se upaljač postupno smanjuje. Nekoliko trenutaka kasnije, Rhysijino lice proguta pljusak jarkih narančastih iskri, što ga natjera da žurno odbaci raketu na tlo.

Oglasi - Advertisement

Videozapis završava bez otkrivanja sudbine rakete, ostavljajući neizvjesnost je li eksplodirala pri udaru ili ne.

Prvog dana nove godine, Rhys je na društvenim mrežama podijelio video popraćen porukom: “Želim vam svima fantastičnu Novu godinu! Nedavno sam pokušao ispaliti vatromet iz svojih usta, što je nedvojbeno bila glupa odluka dio.

Nakon tog incidenta video je prikupio preko 1200 lajkova i stotinjak komentara zbunjenih korisnika koji su ostali zatečeni ovom prilično neinteligentnom odlukom.

Među komentarima ostavljenim na ove videe ima i izraza razočaranja jer gledatelji smatraju da razmjeri nastale štete nisu adekvatno prikazani. Osim toga, postoje bezbrižne primjedbe koje upućuju na to da bi pojedinac prikazan u videozapisima mogao imati povoljniju godinu pred sobom. Neki komentatori čak sugeriraju, u pomalo sarkastičnom tonu, da bi za bolji ishod bilo preporučljivo politi se benzinom po glavi prije upuštanja u slične aktivnosti.

Oglasi - Advertisement