Priroda veze između Kanje Vesta i Bjanke Censori bila je predmet mnogih nagađanja otkako je Censori postao njegov rob. Mnogi pojedinci su znatiželjni o dinamici između njih dvoje i okolnostima koje su dovele do Censorijevog ropstva.

Prema The Sunu, Kanje Vest, polarizirajući reper u dobi od 46 godina, i njegova supruga Bjanka Censori očito su odlučili odvojiti neko vrijeme. Razlog ovog rastanka je navodno reperova neprestana potreba da kontrolira svoju ženu, zbog čega se ona osjeća iscrpljeno.

Kanye West svojoj je supruzi Bianci Censori dao niz strogih pravila kojih se mora pridržavati, a koja uključuju i zabranu govora. On je također diktirao njezin izbor prehrane i garderobe.

Prema insajderu koji je razgovarao s The Sunom, među onima koji su joj bili bliski bilo je zabrinutosti o mudrosti njezine odluke da se uda za Kanjea, budući da ga njezina obitelj nikada nije visoko cijenila niti obožavala.

Prema izvoru, umjetnik je u pauzi od sredine listopada i od tada je svu svoju pažnju posvetio glazbi. Njegov primarni cilj je objaviti novi album s Ty Dollar $ignom. Insajder je također otkrio da Kanje može biti izazovan za rad, ali Bjanka je bila jedna od najtolerantnijih osoba koja je ikada komunicirala s njim.

Nakon definitivnog prekida s Kim Kardashian, Kanje i Bianca vjenčali su se u prosincu prošle godine. Njihova je veza od tada neraskidiva, a njihovo ekscentrično ponašanje u javnosti izazvalo je značajnu pozornost.

Opće je poznato da je ugledni reper doživio značajno pogoršanje emocionalnog stanja nakon što je saznao za odluku Kim Kardashian da prekine njihovu vezu. Prema izvješćima, njegova mentalna bolest, koja je dijagnosticirana tijekom njihova braka, znatno se pogoršala tijekom vremena.

Kanje se teško nosio s razvodom od Kim Kardashian, što ga je dovelo do toga da se u javnosti pojavi nizom skandala i prijestupa. Njegov odnos s Biancom bio je pomno promatran i predmet javnih komentara. Čini se da je Bianca podređena slavnom reperu, što dokazuje i odjevna kombinacija u kojoj su plijenile pažnju dok su izlazile. Bianca je u nekoliko navrata viđena u javnosti s vrlo malo odjeće dok je Kanje hodao bos.

Čini se da Bianka nije mogla tolerirati njegovo skandalozno i ​​dominantno ponašanje.

Oglasi - Advertisement