Nakon vijesti o smrti sina omiljene bosanskohercegovačke pjevačice Lejle Leky, uzdrmala se glazbena industrija. Nedavno je, u povodu 40 dana sjećanja od smrti njezina sina, izrazila svoju zahvalnost na društvenoj mreži Facebook. Zahvalila se onima koji su joj pokazali ljubav i poštovanje, kao i koji su je podržavali u najtežim trenucima njezina života.

U sklopu najave otkrila je i datum sljedećeg nastupa. Objasnila je da je dobila brojne upite svojih vjernih obožavatelja o tome kada će se vratiti na posao.

– Dragi moji prijatelji. Hvala dragom Allahu dao mi je snage i sabura, prvenstveno da vam se svima zahvalim na upućenim porukama i pozivima. Mnogi su me zvali i pitali da li ću ikada više zapjevati jer mnogo svadbi i veselja u narednoj godini nas čeka. Mom rahmetli sinu Amaru 9. decembra je četeresnica. Kao majka svog voljenog i nikada prežaljenog sin, ispratit ću sve naše običaje i adete. Kroz život ću krenuti dalje, sa svojim radom i druženjem, uz narod koji je bio uz mene. Moju tugu i bol nikada niko neće moći izbrisati iz duše. Gdje god bih krenula, pa i dušom zapjevala u grudima će ostati i dalje bol i tuga za mojim sinom. Tako dragi moji prijatelji neki će me osuđivati, pljuvati, ogovarati. Život ide dalje nikada se neću osvrtati na riječi nebitnih ljudi. Mog sina niko ne može voljeti, žaliti, patiti za njim kao moje srce njegove majke. Tako da dragi moji prijatelji od 15. decembra nastavljam raditi svoj posao. Odraditi svaku svoju svirku za koju sam plaćena, a vi ćete biti moja podrška i utjeha u onome što me zadesilo. Još jednom hvala vam svima na poštovanju i razumijevanju. Vaša Lejla Leky.

Podsjećamo mladi Amar poginuo je na radnom mjestu vozeći autobus.

Oglasi - Advertisement