Vrisci mlade djevojke ispunjavaju sobu kada shvaća da joj je zub neočekivano iskočio iz usta.

Uz masovno praćenje od preko 7,7 milijuna korisnika na TikToku, Tana Mongej se etablirala kao istaknuta utjecajna osoba u području društvenih medija. Njezin uspon do slave započeo je 2017. godine njezinim zadivljujućim objavama, što ju je naposljetku navelo da se odvaži na YouTube, gdje su njezini videozapisi izazvali značajan interes.

@tanamongeaulol

NO NO NO NO

♬ original sound – Tana Mongeau

Tijekom nedavne objave na društvenim mrežama, influencerica je odlučila obraditi određenu temu kroz video. Međutim, neočekivanim razvojem događaja, prednji zub joj se neočekivano izbacio dok je govorila. Zub je izletio ispred nje, zbog čega je ispustila preneraženi vrisak.

Unutar videa implementirala je vizualni element, točnije dekicu ukrašenu repliciranom verzijom poznatog vriska, što je rezultiralo njenim vidno izraženim čuđenjem zbog nespretnosti na koju je naišla.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by tana mongeau (@tanamongeau)

Prikazujući svoje zube, otkrila je nedostatak jednog zuba i jedinstveni položaj njezinih zubnih krunica na prirodnim zubima.

Video na internetu skupio je nevjerojatnih 30 milijuna pregleda, ostavivši mnoge gledatelje u šoku i nesposobni suspregnuti smijeh zbog apsurdnosti situacije.

Dok je većina njezinih pratitelja u ovoj situaciji pronašla duhovitost i pohvalila Tanu zbog njezine prirodne i spontane prirode, bilo je i pojedinaca koji su istaknuli da kada bi se sličan incident dogodio tijekom vlastitog susreta, to ne bi bilo doživljeno kao zabavno.

Oglasi - Advertisement