Ilda, naslednica u muzičkom smislu Šabana Šaulića, postigla je uspehe u svim oblastima života, ali za jednim ipak žali.

Ilda Šaulić, naslednica kralja narodne muzike Šabana Šaulića, ostvarila je zavidnu karijeru na ličnom planu. Srećno je udata za supruga Bojana Vučkovića i ima ćerku, ali priznaje da žali što nema još dece.

“Postoji mnogo stvari koje želim da postignem, i na profesionalnom i na ličnom planu. Imam jednu želju, ali sad kažem, u decembru ću imati 45 godina i imam sedmogodišnju djevojčicu. Želim da imam još Više djece, to mi je još uvijek neostvarena želja”, rekla je.

Ilda je odrasla u porodici sa starijom sestrom i mlađim bratom, za šta je rekla da je nešto najljepše, ali je dodala da joj je očigledno suđeno da ima samo jedno dijete. “Znam koliko je divno što imam sestru i brata, ali isto tako zahvaljujem Bogu za njih. Kada pričam o svom uspjehu u tom pogledu, mislim da bi bilo sjajno kada bismo ponovo ostvarili svoje roditeljske ciljeve A nekoliko puta, ali očigledno tako treba da bude – zaključila je pevačica.

Ilda Šalić nedavno je progovorila o svom ocu Šabanu i majci Goki i prisjetila se svog djetinjstva, kada je istakla da je u njihovoj kući uvijek vladao red.

Oglasi - Advertisement