Desingerica je trenutno broj 1 na YouTube-ovoj trend-listi u Hrvatskoj, a njegova pjesma “Ccokolada” se za kratko vrijeme popela na br. 1 Billboard ljestvice susjedne zemlje. TikTok je preplavljen snimcima pesme “Čokolada” tinejdžera širom bivše Jugoslavije, a čini se da Balkan ima novu zvezdu.

Desingerica ima i još jednu pesmu u top deset na Bilbordu pod nazivom “Đuskavac”. Kontroverzni reper je na domaćoj sceni tek godinu dana, ali je već postigao ogroman uspjeh kako na muzičkim platformama tako i na nastupima. Pesma je dobila medijsku promociju nakon što je otkriveno da su Desingerica i Pljugica zaustavili saobraćaj na srpskom autoputu kako bi snimili spot.

Još jedan zaštitni znak Desingerice je njegov nastup u kojem patikama udara fanove po glavi. Dračo Stanivuković zabranio mu je javno nastupe u Banjaluci nakon što je snimak jednog od njegovih nastupa nedavno preplavio medije u Srbiji i Bosni i Hercegovini.

“Ralice, dizajneri, voćke, breskve koje sebe nazivaju ovi umjetnici više neće moći izvoditi u Banjaluci. Moramo sačuvati vrijednosti i poruke koje se prenose kroz ovakve manifestacije. Siguran sam da smo uspjeli ispravna odluka”, rekao je Stanivuković na snimku koji je tada podijelio na društvenim mrežama.

S obzirom na njenu popularnost u Hrvatskoj, možda možemo očekivati ​​da će u budućnosti krenuti stopama Aleksandre Prijović i ispuniti više arena u Zagrebu…

Oglasi - Advertisement