Uoči kvalifikacijske utakmice protiv Armenije, Hrvatski nogometni savez objavio je video iz svlačionice momčadi na kojem se vidi zastava Bosne i Hercegovine.

Prisustvo zastave BiH u svlačionici izazvalo je pitanja kod mnogih pojedinaca, ali i zastave drugih zemalja. S obzirom da se igra na Maksimiru, objašnjenje je sasvim jednostavno.

U svlačionici momčadi Dinamo ima tradiciju isticanja zastava zemalja iz kojih potječu njihovi nogometaši. Tako se među istaknutim u svlačionici našla i zastava Bosne i Hercegovine.

Video pogledajte na linku ispod

HNS on X: “#Croatia dressing room in Zagreb! 😍 #CROARM #EURO2024 #Family #Vatreni❤️‍🔥 https://t.co/0PR6wspaAY” / X (twitter.com)

Momčad Dinama krase talenti bh. igrača Luke Menala, Petra Sučića i Farisa Krkalića. Osim toga, njihov trener Sergej Jakirović rođen je u našoj zemlji.
Hrvatska nogometna reprezentacija sinoć je izborila šesti uzastopni plasman na Europsko prvenstvo svladavši Armeniju rezultatom 1:0.

Podsjećamo, Hrvatske nije bilo na Euru 2000. koji se održao u Belgiji i Nizozemskoj, ali se od tada kvalificirala za svako sljedeće kontinentalno prvenstvo.

Prije toga nastupilo je na Europskom prvenstvu 1996. održanom u Engleskoj.

Oglasi - Advertisement