U kladionici koja se nalazi u Novom Beogradu, osoba je benzinom, koji je sa sobom donijela s predumišljajem, pažljivo očistila i oplemenila automate i namještaj te ih potom zapalila.

Srećom, nije bilo stradalih jer je ekipa od 13 vatrogasaca uspješno ugasila požar, ali je pritom nastala i materijalna šteta.

Dana 18. prosinca 2023. godine osumnjičenik će imati priliku iznijeti se i izjasniti se o svim navodima iz kaznene prijave. Nadalje, provest će se dodatne istražne radnje radi utvrđivanja motiva podmetanja požara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

 

 

 

Zbog moje pretjerane usredotočenosti na pružanje financijske potpore obitelji, uključujući roditelje i sestru, supruga me odlučila napustiti. Stalno je naglašavala važnost davanja prioriteta vlastitoj dobrobiti prije pružanja pomoći drugima, ali ja sam njezinu zabrinutost odbacio kao sebičnost. Velikodušno sam pridonosio potrebama svoje obitelji, financirao renoviranje kuće, kupnju automobila, posjete toplicama, sestrino obrazovanje, odjeću, telefone i društvene izlete. Kao rezultat toga, moja se sestra nedavno udala i od naših roditelja dobila potpuno renoviranu kuću i auto. Međutim, kada sam iskazao potrebu za novčanom pomoći da osiguram stan, savjetovali su mi da štedim. Čak i kad sam spomenuo da želim otići kući na nekoliko dana, predložili su mi da provjerim s mojim šogorom dostupan smještaj. Gledajući unazad, moja žena je bila potpuno u pravu u vezi svega. Sada sam zanemaren, bez ikakve podrške i bez prisutnosti nevjerojatne žene koju sam imao u životu. Duboko žalim zbog svojih postupaka. Muškarci, molim vas vjerujte mi i poslušajte ovaj savjet: slušajte svoje žene! Pojedinci koji zaslužuju vaše doživotno društvo su nitko drugi nego vaši roditelji! Majka, iako ima titulu, u ovom trenutku nije zainteresirana za gradnju mog stana. U nedoumici sam kako dalje…

Oglasi - Advertisement