Aleksandar Vučić, predsjednik Srbije, stekao je reputaciju svojom prisutnošću na društvenim mrežama. Primijećen je kako se bavi raznim aktivnostima, uključujući pjevanje, ples, doručak, uživanje u sendvičima i nedavno pripremanje palačinki.

Vučić je u video izjavi rekao da će brojne strane posjetitelje koji će posjetiti predstojeći sajam vina počastiti palačinkama kao znak gostoprimstva.

Video pogledajte na linku ispod:

Ovo je moj pokušaj priprema za doček velikog broja gostiju iz inostranstva za sutrašnji vinski sajam. Ova priprema neće doprineti mojoj… | Instagram

U videu na kojem pravi palačinke, Vučić je ispričao kako preferira preljeve, rekavši da uživa u palačinkama s pekmezom, dok je drugima možda draži eurokrem. Ipak, vjeruje da dodatak šljiva i šipka podiže jelo na višu razinu. Unatoč podsmijehu drugih zbog svog umijeća spravljanja palačinki, Vučić tvrdi da je njegova posljednja serija najbolja dosad. Priznaje da se ranije mučio s debljinom palačinki, jer su njegova djeca, Danilo i Milica, pri svakom pokušaju tražili deblje palačinke. Vučić svoje palačinkarsko putovanje u šali naziva potencijalnom doktorskom disertacijom.

Oglasi - Advertisement