Voditeljica Jovana Jeremić u romantičnoj je vezi s Draganom Stankovićem, biznismenom koji je od nje stariji 14 godina.

Nedavno je Jovana Jeremić obznanila svoju ljubavnu vezu s uspješnim biznismenom s kojim je bila na vjenčanju njegova sina.

U epizodi “Amidži šoua” prikazana je zabava tokom koje je Jovana uživala u društvu svog odabranog partnera.

Za ovaj događaj odlučila se za kratku haljinu ukrašenu šljokicama i perjem, dobivajući konstantnu naklonost svog ljubavnika koji ju je grlio i ljubio cijelu večer dok se gnijezdila u njegovom naručju.

Dok je novopečeni bračni par pozirao za fotografije, gosti nisu mogli a da ne pogledaju njihovu očitu ljubav i privrženost.

Tijekom događaja voditeljica je otvoreno ispričala priču o svom susretu s Draganom, priznavši kako vjeruje da mu je suđeno da bude s njezinim kolegom.

Na rođendan Dragana J. Vučićevića okupili smo se kod njega. Nisam mogla ne primijetiti njegov atraktivan izgled, a on me podsjetio da mi je upravo on darovao dukat za Božić. Nakon kratke interakcije, otišao sam bez značajnih događaja. Kasnije sam opet došao kod Dragana, gdje su mu dogovorili susret s tuđim kolegom. Zatim je predložio da im se pridružim, potaknuvši nas da se upoznamo. U odgovoru sam zamolio da se javi Stankoviću da se raspita o datumu rođenja, jer imam osobno pravilo da ne idem na spoj bez da znam horoskopski znak osobe. Zanimljivo, pokazalo se da je Lav, baš kao i moj bivši muž. Možda zvuči kao šala, ali ja sam preuzeo inicijativu i osjećao se prisiljenom donijeti ovu odluku.

Oglasi - Advertisement