Prije tri godine Biljana Sečivanović donijela je životnu odluku da kaže “da” svom voljenom zaručniku Aleksandru Nediću. Od tada zajedno uživaju u raskoši svog dvorca. Nedavno nas je Sečivanović ljubazno pozvala u svoj dom, otkrivši nam raskoš koja je svakodnevno okružuje.

Biljana Sečivanović

Na imovinskoj karti Biljane Sečivanović nalazi se prostrano dvorište s bazenom, ograđeno visokom ogradom, i kuća koja podsjeća na one iz španjolskih serija. Prednji dio posjeda krase luksuzni automobili.

Biljana Sečivanović
Biljana je u prošlosti imala izazovan život, s dvogodišnjim sinom Matejom i tridesetogodišnjim iskustvom. Zajedničkim snagama majke i sestre izdržala je i kroz deset godina uspjela kupiti dvosobni stan u Beogradu. Prije pet godina ukrstili su joj se putevi s Aleksandrom Nedićem, što je dovelo do početka emotivne veze. Nedavno su se odlučili i zajedno useliti na spomenutu adresu.
Nakon dvije godine veze, slobodno se može reći da ste imali dovoljno vremena da istinski razumijete i upoznate osobu s kojom ste emocionalno povezani. Došao je trenutak da kao obitelj krenemo u novo poglavlje, jer zajedno počinjemo graditi zajedničku budućnost. Ipak, Biljana je priznala da joj je najveći izazov bio pronaći ravnotežu između potreba njihove djece iz prijašnjih veza. Aca je ponosni otac osamnaestogodišnje kćerke Nikoline, dok Biljanin sin Mateja ima petnaest godina.

Biljana Sečivanović

Pjevačica se podjednako ponosi i interijerom i eksterijerom kuće koja se može pohvaliti prekrasnim dvorištem i osvježavajućim bazenom.
Kao što znate, ja sam mladi stanovnik sela. Jako mi je zadovoljstvo prisustvovati cvijeću i smatram da je bez napora održavati čistoću okoline. Zapravo, jako se trudim nabaviti sadnice iz drugih zemalja, a sve u potrazi za stvaranjem očaravajućeg i slikovitog okoliša.

Za mene nema većeg užitka nego ispijati jutarnju kavu na terasi, zuriti u spokojni Dunav i pustiti misli da lebde. Ovaj jednostavan čin mi donosi neizmjernu radost i ne bih ga mijenjala ni za što na svijetu. U jednom sam trenutku napustio svoje snove o posjedovanju kuće, vjerujući da su nedostižni. Međutim, sve se promijenilo kada je u moj život ušao Aleksandar. Uz njega sam shvatio da imamo moć postići sve što zamislimo. Sada živimo svoju čarobnu bajku, a kuća nam je kao iz knjige priča. U ovom trenutku sa sigurnošću mogu reći da sam istinski sretan. Bile su to riječi koje je Biljana izgovorila ispunjena ogromnim osjećajem zadovoljstva.

Pažljiva organizacija vidljiva je u cijeloj kući na tri etaže, pri čemu je svaka soba promišljeno raspoređena. Kada se izađe na terasu, dočeka vas prostrani dnevni boravak i blagovaonica, gdje masivni blagovaonski stol zauzima središnje mjesto. Kuhinja je pjevačici primarni radni prostor kada ne nastupa na pozornici.

Biljana je, prema vlastitim riječima, podijelila svoje iznimne kulinarske vještine i pohvale koje za njih dobiva. S velikim joj je užitkom zadovoljiti svoje najdraže, neprestano spravljajući ukusna jela bez imalo žaljenja za utrošenim vremenom ili mirisom koji ispunjava kuću.
Uspinjući se iz dnevnog prostora, stubište omogućuje pristup spavaćim dijelovima, od kojih je svaki namijenjen za svog stanara – jedan je rezerviran za roditelje, a druga dva su dodijeljena djeci. Pokraj ovog rasporeda nalazi se kupaonica velikodušnih proporcija. U neposrednoj blizini stubišta, hodnik vodi do garderobe i WC-a za goste. Spuštajući se u podrum, koji je prvobitno bio namijenjen kao teretana, sada se nalazi spavaća soba za goste i vešeraj.

Oglasi - Advertisement