Nakon novogodišnjeg slavlja, Beograđani su imali sreću svjedočiti pravom prikazu viteštva i kraljevskosti. To je dokaz muškarčeve privrženosti svojoj dami kada preuzme uloge i džentlmena i cara, osobito u vremenima nevolje.

Nakon što se pojavila snimka mladog para na kojem muškarac samouvjereno šeta u čarapama, a njegova djevojka bez straha svoje čizme s visokom petom zamijeni njegovim tenisicama, brzo su stekli popularnost na društvenim mrežama.

Čovjek porijeklom iz zemlje Slavije.
Na snimku su djevojka i mladić kako prolaze kroz Slaviju, najvjerojatnije na povratku s proslave Nove godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

Dok je djevojka osjetila olakšanje hodajući bez bola, gospodin je samouvjereno šetao uz nju.

Nakon što su se pojavili komentari, mladić je pobrao nemale simpatije; međutim, bilo je i pojedinaca koji su tvrdili da su ga njegovi postupci vjerojatno smjestili u zastrašujuću “zonu prijatelja”.

Pogrdni komentari usmjereni prema mladim osobama.
Kritike na stranici “Moj Beograd” poslužile su kao inspiracija jednom od njenih pratitelja, koji su sebi uzeli za pravo da osude pojedince koji su vrijeđali mladića sa snimka.

Zaista je nevjerojatno svjedočiti koliko pojedinaca, umjesto da cijene ljubaznu gestu koja bi nam trebala vratiti vjeru u čovječanstvo, odmah donose zaključke o tome da je netko odbijen ili stavljen u “prijateljsku zonu”. Muškarci, nemojmo biti pogrdni i umjesto toga nastojmo biti poput ove osobe koja ostaje puna poštovanja čak iu prijateljskoj zoni. Angažiranje u akcijama isključivo za osobnu korist samo otkriva vlastitu nesreću i očaj. Nadalje, vrijedi napomenuti da biti u prijateljskoj zoni nije negativna stvar, suprotno uvriježenom mišljenju. Zapravo, muškarcima je često lakše nego ženama da se nađu u takvoj poziciji. Pozdrav gospodo.

Oglasi - Advertisement