Dinamični duo Igor i Frana ponovno je zauzeo svjetla reflektora i vratio sjajnu zvijezdu, Eminu Bajtarević, svestranu i darovitu 25-godišnju izvođačicu. Eminin nastup na audiciji, koji je besprijekorno spojio njezino pjevačko umijeće s trbuhozborstvom, izazvao je val oduševljenja među publikom. Prije četiri godine Emina je na Supertalentu debitirala isključivo kao pjevačica. Međutim, od tada je usavršila svoje vještine i donijela hrabru odluku da se trijumfalno vrati na veliku pozornicu. Ta se odluka pokazala nevjerojatno uspješnom jer je nagrađena tako željenim zlatnim gumbom.

Emina Bajtarević izrazila je svoje oduševljenje i neprekidnu uzbuđenost zbog audicije, jer je to zaista bilo izuzetno iskustvo. Imala je priliku otkriti dio sebe, a silni odaziv brojnih pojedinaca koji su to ocijenili zadivljujućim i izuzetnim ju je iznenadio. Obilje pozitivnih povratnih informacija nadmašilo je njezina očekivanja. Eminu je posebno obradovalo što je i Davor cijenio njezino stajalište tijekom audicije.

Komentar žirija njezinog polufinalnog nastupa odvijao se na sljedeći način.

”Jao Emina draga, ne znam da li možeš nadmašiti ovo koliko je ovo bilo sjajno, toliko si inteligentna i sjajna. Ako ti ovu sezonu ne pobijediš, ja ne znam tko će”, komentirala je Martina.

”Ovo je zlatni gumb, i sad nema veze što ga nisi dobila, to je bilo toliko maestralno, toliko si normalna da to nije normalno, savršenstvo”, dodala je Maja.

”Sviđa mi se koliko si skromna, a zapravo si daleko najveća, ti kad zapjevaš sve stane ”, zaključio je Fabijan

Oglasi - Advertisement