Korisnici društvenih mreža ostali su zatečeni video isječkom koji prikazuje kruzer kako nakrivo plovi unutar Boke Kotorske koja se nalazi u Jadranskom moru.

Očekuje se da će Crna Gora danas doživjeti jaku oluju, zbog čega će biti narančaste vremenske prognoze. Uz očekivane obilne oborine i pljuskove, predviđa se i jak južni vjetar. Kruži snimak sa Instagram stranice “montenegrin.beauty” na kojem se vide jezivi snimci Boke Kotorske gdje se vidi da je vjetar posebno jak, o čemu svjedoče i udari vjetra koji udaraju u bok broda.

U Crnoj Gori danas je izdan narančasti meteoalarm zbog očekivanog nevremena. Uz intenzivnu kišu i pljuskove predviđaju se i olujni južni vjetrovi. Dodatno, uznemirujući video koji se nalazi na Instagram stranici “montenegrin.beauty” prikazuje jak vjetar u Boki kotorskoj, o čemu svjedoče i udari vjetra koji udaraju u bok broda.

Video pogledajte na linku ispod

Ovo je Južni vjetar! Šalu na stranu, najavljeni su jaki udari južnog vjetra, a možete vidjeti i kako to izgleda na djelu. | Instagram

Čin čitanja bitna je vještina koja je neophodna za mnoge aspekte života. Od učenja razumijevanja uputa i propisa do povećanja vlastitog znanja o raznim temama, čitanje je temelj intelektualnog razvoja. To je aktivnost koja zahtijeva od osobe razumijevanje i tumačenje onoga što je napisano kako bi stekla znanje ili uživanje. Bilo da se radi o čitanju radi informacije ili zadovoljstva, dobrobiti čitanja su neporecive.
Dramatičan događaj dogodio se na moru kada je brod potonuo u blizini Lezbosa. Od posade samo je jedan član pronađen živ, dok je sudbina ostalih 13 ostala nepoznata jer se za njima trenutno traga.

Novi dragulj Crnomorske flote, Flood, gađale su ukrajinske snage projektilima Shadow of the Storm. Ruski nosač projektila, koji je financiran novim sredstvima, pogođen je napadom. Nažalost, brod nije ni dobio priliku sudjelovati u sukobu.
Potopljeni brod koji je među ljubiteljima mora postao poznat kao “Sveti gral” uskoro će biti izvađen iz morskih dubina uz obalu Kolumbije. Procijenjena vrijednost blaga na ovom brodu je vrtoglavih 19 milijardi dolara.

Kako se navodi u opisu na Instagram stranici, video prikazuje snagu južnog vjetra za kojeg su prognozirali da će donijeti jake udare. Natpis također duhovito govori o vjetru kao o “Južnom vjetru” dok pruža vizualni prikaz njegovih učinaka.

Video snimka jasno prikazuje ogromno putničko plovilo koje se nesigurno naginje ulijevo, što je posljedica snažnih udara vjetra na koje je naišlo. Unatoč hrabrim pokušajima da povrati ravnotežu, bio je prisiljen nastaviti ploviti u ovom stanju značajno vrijeme. Iako je uspio donekle ispraviti svoj položaj, uporni vjetrovi spriječili su ga da u potpunosti uspostavi svoju ravnotežu.

Jeziva scena s broda bila je toliko šokantna da je ostavila dubok utisak na sve koji su joj svjedočili uživo, kao i na one koji su snimku pogledali naknadno.

Ispod videa objavljeni su razni komentari u kojima je izražena zabrinutost za sigurnost brodova koji uplovljavaju u Kotor i Jadransko more, posebno za vrijeme lošeg vremena. Neki su pojedinci izrazili iznenađenje što bi brodovi i dalje ulazili u to područje iako su znali za potencijalne oluje ili loše vrijeme. Mnogi komentatori smatrali su da rizik za ljudski život nije vrijedan toga i da nitko ne može istinski pobijediti sile prirode. Izneseni su prijedlozi da se u potpunosti izbjegava ulazak u zaljev, čak i za vrijeme povoljnih vremenskih uvjeta. Jedan komentar koji se posebno istaknuo bio je “Užas, samo da se ne prevrnu”, dok je drugi jednostavno poručio “Aman više, ne dovodite brodove i ljude u opasnost”.

Oglasi - Advertisement