Nemili incident dogodio se pre četiri dana kada je dečak teško povređen prilikom paljenja petardi u naselju Jabka kod Pančeva.

Poznato je da je otac deteta odvezao dete sa povređenom šakom u Opštu bolnicu Pančevo, nakon čega je zbog ozbiljnog stanja dečaka upućeno u Tiršovo. Pretpostavlja se da se incident dogodio tokom dječje igre u gradskom parku. Potvrđeno je da je dječak u nesreći ostao bez dva prsta i da je podvrgnut operaciji.

Nakon što su petarde eksplodirale, na Fejsbuk grupi “Naše selo Jabuka” osvanula je fotografija. U komentarima ispod objave šokirani roditelji su se požalili na dječakovu nesreću, za koju su, kako tvrde, krivi i roditelji.

Napisali su: “Roditelji, recite svojoj djeci da ne koriste vatromet, posebno petarde. Nažalost, sinoć je jedno dijete povrijeđeno. Prestanite sa petardama!” Te noći se nedaleko od mjesta nesreće našla žena Pančevka i u svojim komentarima otkrila detalje onoga što je zatekla na mjestu događaja.

“Ceo park je sinoć bio ispunjen dimom i policija je bila tu. Jutros sam išla na roditeljski sastanak i nisam plakala kada sam to vidjela. Roditelji, razgovarajte s djecom i kada ih pronađu, pretražite ih “Prilikom odlaska, dete je ostalo onemogućeno da se igra sa kompanijom”, napisala je žena.

Oglasi - Advertisement