U nastojanju da nadoknade djetetov nedostatak učenja, jedan bračni par, koji su i inače njeni roditelji, odlučio je da joj udijeli inteligenciju.

Unatoč novčanoj potpori i ohrabrenju roditelja, djevojka odbija pohađati fakultet. Je li ovo točan prikaz?

U takvim situacijama moj bi otac sjeo, naoružan olovkom i papirom, marljivo dokumentirajući sve za Tik Tok. Njegov izbor izazvao je živu raspravu i niz suprotnih mišljenja, no on je ipak ostao ustrajan u uvjerenju da je otkrio rješenje kako je izazvati i obrazovati.

U Teksasu, točnije Erika i Kodi, donijeli su odluku da svojoj 19-godišnjoj kćeri, koja igrom slučaja živi baš u kući u kojoj je rođena, nametnu mjesečni najam od 200 dolara. Ova odluka je donesena zbog njenog slabog akademskog uspjeha.

Odluka je naišla na protivljenje majke, kao što se i očekuje od svake majke, jer je smatrala da je to bezdušan izbor. Međutim, otac nije bio voljan voditi bilo kakvu raspravu o tome.

Javno postavljajući pitanje, nastavio je sastavljati popis opcija: ako odluči jesti iz našeg hladnjaka, potrebna je mjesečna naknada od 300 dolara; međutim, ako se odluči sam priskrbiti hranu, trošak će se smanjiti na 200 dolara.

@bar7ranch

How do you feel about making your adult children pay rent to live at home? This is a REPOST from last year but since its on Fox Business News right now we thought we’d chat about it again! #Parenting #ParentsChargingRent #AdultChildren #DryHumor #Sarcasm #MarriageHumor #Marriage #CoupleTok #RanchTok #AgTok #KeepRanchin #KingOfTikTok #RanchLife #Ranch

♬ original sound – Bar 7 Ranch

Osim toga, izrazio je uvjerenje da je mjesečni trošak od 200-300 dolara za osnovne životne troškove, bez uključivanja obrazovanja, pretjeran. Kao rezultat toga, donio je odluku da uvede naplatu stanarine, prijedlog na koji je ona na kraju pristala.

Njena majka je izrazila uvjerenje da će ova škola biti korisna za njen cjelokupni život.
Zatražena su mišljenja roditelja, što je rezultiralo raznolikim komentarima njihovih kolega roditelja.

Ako ne u dom svojih roditelja, kamo bi drugo dijete trebalo otići kada je donesena odluka da ih donese na svijet?

Prije dvadeset godina, moja majka je inzistirala na mjesečnoj uplati od 500 dolara da živim s njom.

Slobodno podijelite svoje misli i mišljenja u odjeljku s komentarima. Vaše povratne informacije jako cijenimo!

Oglasi - Advertisement