Voditeljka Pinkovog jutra Jovana Jeremić nedavno je otkrila da je u novoj vezi. Ona je rekla da je “pravi muškarac” i iako je krila svoj identitet, u medijima su se pojavile fotografije njenog četrnaest godina starijeg dečka, snimljene na svadbi njenog sina, na kojima se vide kako se grle i ljube.

Riječ je o Draganu Stankoviću, vlasniku ove pekare koja zapošljava oko 700 ljudi. Kako prenose lokalni mediji, domaćin i biznismen će venčanje održati u skladu sa srpskim običajima, a pola bine na svadbi biće pevačko, jer Đovani ima mnogo prijatelja u krugu.

“Đovana i njen dečko Dragan Stanković su ludo zaljubljeni. Ovo traje već neko vreme, ali ona ne želi da priča o tome niti da otkriva njihovu vezu u javnosti. Kada su bili u Uhvaćeni na javnom mestu, Đovana je potvrdila „Naravno da nije bilo šta da se krije, njoj je sve bilo transparentno. Inače, ako bude vjenčanja, cijela estrada će biti hit! Jovani će svi poželeti da pevaju, ona ima prijateljske odnose sa mnogima i definitivno je najbolji izbor za venčanja u deceniji. Aleksandra Prijović će jedna od prvih doći na žurku, Jovana mnogo voli njene pesme, o Milici Pavlović da i ne pričamo – rekao je izvor blizak voditeljki da je pevačica Maja Nikolić tvrdila da bi svakako prihvatila da peva kod Džeremije. zabavite i budite jedan od prvih.

“Kada je Jovana rekla da je ponovo zaljubljena, ja sam joj prvi čestitao. Verujem u ljubav i nekako mi je stomak rekao da je to prava stvar. Videćemo, uskoro će sve biti najbolje. Pravac. „Pevala sam im na venčanju, ovo će biti večna ljubav, osetila sam to! Đovaniju želim sve što želim od srca! Važna je samo prava ljubav! Sve ostalo su samo brojevi. Ona je princeza i zaslužuje svu sreću svijeta! ”

Ovom prilikom, voditeljka Jovana Jeremić najavila je da planira da održi venčanje u bliskoj budućnosti. “Da je svadba, ne bih imao ništa protiv da mi Maja peva, a siguran sam da bi bilo još takvih. Pevači me stvarno vole, baš kao i ja! Uživam u ljubavi, ne bih imao ništa protiv” Sada Mediji Ima previše izvještaja o tome. Rekao sam sve što se može reći na ovu temu što se mog partnera tiče. “, rekla je Jovana Jeremić.

Oglasi - Advertisement