Teodora Džehverović trenutno je u pravoj krizi koja je posljedica narušenog zdravlja.

Poznata pjevačica već dulje vrijeme obavještava svoje pratitelje na društvenim mrežama kako traje borba s dugotrajnom prehladom koja joj, čini se, smeta u oporavku, a rezultirala je i nesretnim otkazivanjem svih zakazanih nastupa.

Pozadina prikazuje prvi događaj zakazan za večeras, koji je slučajno repriza Nove godine.

U svojoj iskrenoj isprici obratila se svima koji su namjeravali doći na njezin nastup, izrazivši žaljenje i davši svoje objašnjenje.

Dame i gospodo, moram vas nažalost obavijestiti da je večerašnja zakazana izvedba otkazana. S dubokom tugom dijelim vijest da se moje zdravstveno stanje nije popravilo, što me sprječava da prisustvujem. Nadao sam se da ću za Novu godinu biti u boljem stanju, ali moji napori su se nažalost pokazali bezuspješnim. Teodora se oglasila na Instagramu kako bi prenijela ovu poruku, izražavajući svoje razočaranje i priznajući neočekivano pogoršanje zdravlja.

S najvećom iskrenošću, molim vas da svim srcem shvatite moje kajanje, dok izražavam duboko žaljenje. Ispričavam se klubu, onima koji su namjeravali prisustvovati i mojim suigračima, koji su također bili loše pogođeni mojim postupcima.

Oglasi - Advertisement