Kako je priopćeno iz MUP-a, protiv 22-godišnjeg vozača Lamborghinija koji je sinoć skrivio prometnu nesreću u Novom Beogradu beogradska policija podnijet će prekršajnu prijavu. Srećom, u nesreći nije bilo ozlijeđenih.

Upravljajući automobilom proizvođača “Lamborghini”, osoba se sudarila s “passatom” kojim je upravljao šezdesetosmogodišnjak. Vozač je potom otišao s mjesta nesreće, ali je policija brzo uspjela locirati Lamborghini u ulici u Novom Beogradu.

Dvadesetdvogodišnji mladić danas se predao vlastima i priznao da je vozio automobil za koji se kasnije u razgovoru s policajcima otkrilo da pripada rent-a-kući.

Kako je “Blic” ranije objavio, sumnja se da je vozilom upravljao Uroš Panić, 24-godišnji sin Petra Panića. “Blic” je došao do novih informacija koje idu u prilog ovoj tvrdnji.

Vlasti su otkrile automobil “lambordžini” u neposrednoj blizini “Ju biznis centra” koji se nalazi u Ulici Trešnjinog cveta.

Sinoć sam postavio slike uz riječ “Lamborghini.

Vozač Lamborghinija sudario se sa šezdesetosmogodišnjakom koji je upravljao Passatom. Vozač Lamborghinija potom je brzo napustio mjesto nesreće, ali ga je policija ubrzo pronašla u novobeogradskoj ulici.

Policiji se danas dobrovoljno prijavio dvadesetdvogodišnji mlađi punoljetnik. U razgovoru s policijskim službenicima otkrio je da je on upravljao predmetnim vozilom. Daljnjom istragom otkriveno je da je dotični automobil registriran na agenciju za iznajmljivanje.

.Navedeni tekst je prekratak da bi se ponovno stvorio bez dodatnog konteksta ili informacija. Molim vas, dajte mi dulji odlomak.
.
Kako je “Blic” ranije objavio, sumnja se da je vozilom upravljao Uroš Panić (24), inače sin Petra Panića. “Blic” je dobio još informacija koje potvrđuju ovu sumnju.

Automobil marke Lamborghini otkriven je u neposrednoj blizini “Yu biznis centra” u Ulici Trešnjinog cveta.

Jučer navečer podijeljene su slike uz izraz “Lamborghini.

Na društvenim mrežama Uroš Panić poznat je po tome što se hvali svojim nesavjesnim vozačkim navikama.

Na njegovom Tik Tok profilu sinoć su osvanule slike i videi na kojima on, njegov brat Miloš Panić i Nikola Keljanović, poznatiji kao “Tatin sin”, stoje pored vozila visoke klase. Međutim, ostaje nejasno kada su ti videozapisi i slike snimljeni.

Kombinacija glomazne vinilne ploče i unajmljenog automobila.
U ožujku 2023. policija je Paniću oduzela “lamborghini” nakon što je u javnost izašla snimka na kojoj on bezobzirno i bahato vozi ulicama Beograda i izaziva policiju da intervenira.

Ministarstvo unutarnjih poslova zauzelo je čvrst stav protiv nesavjesnih, nasilnih i bahatih vozača na ulicama. Sigurnost građana je na prvom mjestu, a Ministarstvo se zakonito i dosljedno bori protiv njezinog ugrožavanja. To je službeno objavljeno na Instagram nalogu MUP-a.

Dok se Panić često hvali posjedovanjem automobila poput “lamborghinija”, doznaje se da je riječ o vozilu koje je zapravo zaplijenjeno, a Ministarstvo unutarnjih poslova izdalo je priopćenje u kojem se pojašnjava da je luksuzni automobil zapravo vlasništvo agencija za iznajmljivanje.

Prema tadašnjem pisanju “Blica”, u njegovoj evidenciji bila su 84 prekršaja u saobraćaju, 42 prekršajne prijave i 42 prekršajna naloga.

Zbog počinjenja lakšeg prekršaja oduzeta mu je vozačka dozvola.

Oglasi - Advertisement