Pevačica Tanja Savić podelila je sa svima fotografije koje su odmah pokrenule pravu bujicu komentara. Tanja je na Instagram okačila slike iz toaleta, a fotografisala se u kadi i pored tuš-kabine.

Nije skidala osmeh sa lica, dok je sve vreme bila u zelenoj, uskoj haljini. Na više fotki je spustila bretelu, pa je u prvom planu bio njen bujni dekolte.

– Kada nije moja – napisala je u opisu jedne od objava.

– Hrabrost! Radost! – dodala je Tanja na pomenutoj društvenoj mreži.

Inače, manje je poznato da Tanjin budući suprug Muhamed Bešić Muki već ima brak iza sebe, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu.

 

 

 

Mesečni horoskop za DECEMBAR je STIGAO: Vagama GREŠKA IZ PROŠLOSTI kvari planove, a koga čeka VELIKA LJUBAV?

OVAN
Jednostavna želja za novom i poboljšanom karijerom neće biti dovoljna da vas povede prema uspjehu u prosincu. Imperativ je da odvojite potrebno vrijeme kako biste pomno proučili svoje nedostatke, kako biste ih u potpunosti iskoristili. Nemojte zanemariti rješavanje uvjerenja i strahova koji mogu ometati vaš napredak. Ova sezona je pogodno vrijeme za trijumf, stoga ostanite postojani u ostvarivanju svojih težnji. Iako se može činiti zamornim, posvećivanje dovoljno vremena i energije procesu planiranja u konačnici će rezultirati značajnijim postignućem.

BIK
Ako niste sigurni u kakvo je stanje vaših ljubavnih veza, nemojte dopustiti da vas obuzmu tjeskobne misli. Nije vaša odgovornost brinuti se o tome kako sadašnjost može utjecati na budućnost. Umjesto toga, usredotočite se na sadašnji trenutak i uživajte u svakom djeliću nježnosti, pažnje i intimnog užitka koji dijelite s onima koji su vam dragi. Što si više dopustite da budete ranjivi i iskreni u pogledu svojih emocija, to će se vaša duša brže oporaviti i vjerojatnije je da ćete privući onu vrstu naklonosti i odanosti za kojom žudite.

BLIZANCI
Blizanci, budite oprezni pri donošenju zajedničkih financijskih odluka u prosincu, osobito ako doživljavate frustraciju i neizvjesnost u svojoj vezi. Izbjegavajte upuštanje u ugovorne obveze s prijateljima ili važnim osobama, jer retrogradni Merkurov može izazvati zabunu počevši od 13. prosinca. Osim toga, možete se suočiti s iskušenjem u području posla, stoga je važno pažljivo odvagnuti prednosti i nedostatke svih poteza koje napravite tijekom druge polovice prosinca.

RAK
Kada date sve od sebe, ali ne postignete željeni rezultat, suzdržite se od pretjerane samokritičnosti ako žudite za uspjehom. Ponekad promjena smjera može biti katalizator koji raspiruje kreativnost i potiče motivaciju. Kako se prosinac približava, postoji mogućnost da strastvene i intenzivne romantične veze zauzmu središnje mjesto u vašem životu. Međutim, ključno je biti oprezan prije nego što drugima polažete previše povjerenja, jer ishitreno vezivanje može dovesti do razočaranja i boli ako oba partnera imaju različita očekivanja.

Oglasi - Advertisement