Aleksandra Prijović izvela je svoj poslednji peti koncert u zagrebačkoj Areni.

Uprkos tome, fanovi Prija nisu prestajali da pričaju o četvrtom koncertu na kojem su se kao specijalne gošće pojavile Jelena Rozga, Lepa Brena i Nataša Bekvalac.

Rozga i Aleksandra su bliske prijateljice oko pet-šest godina, a javnosti to nije baš poznato, pa je Jelena pomislila da će je Prijovička pozvati da peva na svojim koncertima.

– Aleksandra je sjajna. Uživamo da jedemo zajedno, jedemo nešto ukusno i ćaskamo. Da, čekam poziv. To je prirodan slijed događaja s obzirom na to koliko smo dobri. Jelena je za hrvatske medije rekla da samo treba da nađemo slobodan dan, a to je ponedeljak.

Jelena je na koncertu otpevala pesme poput “Ginem”, “Minus i plus” i “Dani su bez broja”, a njih dvoje su se brzo dogovorili oko izbora pesme.

– Aleksandar i ja smo se dogovorili za tri minuta. Želimo ovo, želimo ono… Aleksandra voli mnoge moje pesme, tako da je to bio veliki izbor. Čak želimo “opijum” ili “biserne suze”. Na kraju smo se odlučili na ovo troje. Nema sumnje da je publika dobro reagovala na svaku produkciju – dodala je.

Rozga je takođe napomenula da joj se posebno sviđa Aleksandrina balada “Devet života” i nije isključila mogućnost dueta sa Prichowiczkom, sa kojom se nada da će sarađivati. Ispričala je i da se čim je izašla na scenu podsjetila na koncert održan na zagrebačkom stadionu prije godinu dana.

– Ali mnogo je lakše kada si gost. Svi su bili iznenađeni što sam tako kul, inače bih imao tremu. Odgovornost je uvijek tu, ali imaš tri pjesme, pa je lakše. Mogu da zamislim kako je Aleksandri, prošla sam kroz sve ovo – zaključila je Rozga.

Prija je tada zajedno sa Rozgom i Lepom Brenom otpevala hit pesmu “Hajde da se volimo”, a publika ih je odmah prozvala “savremenim kraljicama”.

– Naravno, to je kompliment. Ali mislim da Brenna, Alexandra ili ja ne trebaju titule. Volimo da radimo to što radimo i najveća nagrada nam je publika koja peva naše pesme – kaže Rozga.

Podsjetimo, Aleksandra je rekorder po broju rasprodanih dvorana u Zagrebu, jer nitko nije uspio rasprodati pet dvorana zaredom. Međutim, neki fanovi su bili ljuti jer su smatrali da je četvrti koncert trajao pola sata duže od ostalih i da je bio “najjače” ime u očima gostiju.

– To baš i nije fer prema nama koji smo kupili karte za prvi koncert. Ne želim da se mešam u izbor gostiju, niti kupujem karte zbog njih, ali činjenica je da prvi koncert najkraće traje, a karte uglavnom kupuju najverniji ljudi, koji te zaista vole i slušajte vas, koncert prije pola godine – ostavili su poruke njenim fanovima na Instagramu.

Na ova pitanja pevačica je odgovorila tokom svog petog koncerta, uz napomenu da joj je svaki od pet koncerata bio najbolji, bez razlike.

– U poslednje vreme se mnogo priča o tome koji je koncert najbolji. Znate li koji je meni najbolji? Svi koji su sa vama. Trudiću se da snimim najbolje pesme koje mogu i nikada vas ne izneverim, jer sve što radim, radim srcem i dušom. Volim ovaj posao najviše na svijetu, ali uvijek kažem, bez publike koja te voli, ništa nije moguće. Svako veče kažem “hvala” milion puta, ali kada si ti u pitanju, to je zaista najmanje što mogu da kažem. Hvala za svaku kupljenu kartu i hvala svima koji su odvojili vrijeme da dođu na moj koncert. pevačica je u suzama rekla, dok je publika skandirala: “Šesto, šesto”, nagoveštavajući da žele šesti koncert u areni.

Oglasi - Advertisement