I u svom sedmom desetljeću Zdravko Čolić, renomirani pjevač zabavne glazbe, ustrajno donosi ljudima radost i zabavu na iznimnoj razini, premašujući očekivanja za nekoga njegovih godina i stručnosti. Ovo izvanredno postignuće učvrstilo je njegovu poziciju jedne od najutjecajnijih osoba u glazbenoj industriji.

U doba društvenih medija pojavljuje se značajan problem kada se pojedinci ne samo dive i pomno prate svoje voljene slavne osobe, već i pretjerano traže svaki aspekt svog osobnog života.

Čola je izrazio nedvosmislenu nezainteresiranost za privlačenje neopravdanog nadzora, ističući da mu je primarni cilj pružiti zabavu svojim navijačima. Čvrsto je uvjeren da njegov osobni život treba biti odvojen i zaštićen od njegove slike u javnosti.

Prizor njegove supruge uhvaćene na fotografiji kako šeta ulicom bez namjere da odiše glamurom mnoge je ostavio u čudu. Ispod je slika koja je prikazuje na potpuno neukrašen i nepretenciozan način.

Supruga Zdravka Čolića drži se skromno i radije čuva svoj osobni život u tajnosti, a nikad se ne želi razmetati svojom vezom s javnom osobom. Međutim, postoje pojedinci koji smatraju da bi trebala imati vizualno privlačniji imidž koji je u skladu s njezinom pozicijom supruge poznate slavne osobe.

Oglasi - Advertisement