Kako javlja zagrebačka policija, u srijedu ujutro kod Zaprešića na autocesti A2 dogodila se prometna nesreća sa smrtnim ishodom u kojoj je jedna osoba smrtno stradala. U incidentu je sudjelovao osobni automobil koji je naletio na naplatnu kućicu.

Hrvatski mediji neslužbeno javljaju kako je u nesreći sudjelovao 21-godišnjak koji je vozeći nevjerojatnih 230 km/h udario u betonsku barikadu. Naime, nije bilo naznaka pokušaja kočenja na mjestu nesreće. HRT je potvrdio zaključak policijskog očevida.

Oko 5.40 sati dogodio se sudar na autocesti A2 u smjeru Zaprešića. Zbog ove prometne nezgode na strani autoceste prema Maclju, savjetuje se oprezna vožnja i pridržavanje uputa policije i redarske službe, priopćeno je iz Hrvatskog autokluba.

17.1.2024., Zapresic – Prometna nesreca na ulazu na naplatne postaje u Zapresicu. Photo: Davorin Visnjic/PIXSELL

Jutros su se nadležni službeno oglasili povodom nesreće.

Dana 17. siječnja 2024. godine oko 5:40 sati na AC A2, u smjeru Zaprešića, u neposrednoj blizini naplatne kućice Zaprešić, dogodila se prometna nesreća. Incident je uključivao jedno putničko vozilo, tragično je rezultiralo gubitkom života jedne osobe, prema vlastima.

Očevid je u tijeku, a za sada nije poznato je li vozač bio u alkoholiziranom stanju ili pod utjecajem droga.

Oglasi - Advertisement