Đorđe David nedavno je pričao o putu Marije Šerifović do začeća, na kojem je ispričala sve zamršene detalje procesa oplodnje surogat majke dok je još aktivno snimala “Zvezde Granda”. Taj je proces na kraju omogućio pjevačici da ostvari svoj san da postane majka.

Đorđe je otkrio da posjeduje opsežna saznanja o Marijinom pothvatu, no odlučio je zadržati tajnost zbog njihovog prijateljstva.

Đorđe je samouvjereno izjavio kako nije zatečen pozitivnom viješću jer se razgovori unutar žirija vode u najvećoj tajnosti, nalik na zakletvu. Članovi žirija duboko razumiju međusobne borbe, ambicije i snove, a to znanje ostaje unutar granica žirija. Slično poznatoj izreci: “Što se dogodi u Las Vegasu, ostaje u Las Vegasu.
Na temelju svog osobnog roditeljskog iskustva, Roker pouzdano tvrdi da će Marija doživjeti sveukupno poboljšanje u raznim aspektima života u nastavku.

– Priča o kojoj je Mara dugo razmišljala i na kojoj je radila sada je stvarnost. Posvetila je ogromnu količinu energije, živaca, zdravlja i sna kako bi postigla ono što bi moglo biti njezino najveće postignuće u životu, kako sam joj rekao. Ako je već prije bilo izvanredno, sada će biti još izvanrednije. To se odnosi na svaki aspekt: ​​njezin osobni život, njezino prisustvo pred mikrofonom, njezinu ulogu prijatelja, članice žirija i mentorice. Za to mogu osobno jamčiti, jer smo i Mara i ja Škorpioni. Nikad nisam mislio da posjedujem te kvalitete dok nisam imao Stašu. Zato željno iščekujem trenutak kada će i Marija ispoljiti te kvalitete. Ne sumnjam da će ona briljirati na svim poljima života”, rekao je Đorđe.

Pjevač je na predstojećem snimanju emisije “Zvezde Granda” izrazio spremnost da pomogne Mariji ukoliko dovede sina u studio, navodeći da ga to ne bi iznenadilo.

Marija je nevjerojatno vješta i obrazovana osoba koja sve razumije. Ukoliko odluči da sina dovede u “Zvezde Granda”, nesumnjivo će imati precizno razumijevanje kako se snalaziti kroz haos i mnoštvo pojedinaca, iako je za takav poduhvat rano. To je isključivo moja perspektiva, ali možda bi iduće godine Marija mogla razmisliti o ulasku u show od samog početka sezone, naglasio je Đole.

Đoletovo lice zrači srećom dok slavi radost kolege i prijatelja, ali ga vlastite roditeljske emocije ne tjeraju da poželi ponovno postati otac.

U dobi od 59 godina, jedna strana mog lica djeluje prilično mršavo. No, moja ljubav prema Staši je nepokolebljiva od mog rođenja do moje 24. godine. Ona ima mjesto u mom srcu koje je čak i starije od moje strasti prema glazbi. Sva moja energija je posvećena njoj. Svaki dio prihoda koji zaradim je za nju. Svaki pokušaj da mi se nešto oduzme doživljavam kao osobnu uvredu, što često dovodi do mog agresivnog i nepristojnog ponašanja. Svakog jutra, moj prvi udah joj je posveta, kao i svako zatvaranje očiju prije spavanja. Vjerujem da bi mi bilo teško izražavati tako intenzivne emocije i priznajem da sam pomalo sebičan kada su u pitanju stvari srca. U određenim situacijama čak pokušavam glumiti klauna kako se ona nikada ne bi osjećala usamljeno ili zanemareno. No, istina je da je Staša veselo i zadovoljno dijete. Takve osjećaje podijelio je i Đole, koji se potom šaljivo našalio na svoj račun.
Đole je, uz razigrani smijeh, u šali napomenuo Ani da će, zbog njezine 18 godina mlađe dobi, ako se ikad odluči na sina, biti više nego spreman pomoći u odabiru savršenog muškarca za taj posao. Možda bi mogli naći i nekog prikladnog s klupe za rezervne igrače.

Oglasi - Advertisement