I dok brojni pojedinci nemaju znanja i vještine da se učinkovito spakiraju i pridržavaju ograničenja težine za putovanje avionom, incident na niškom aerodromu zarobio je ženu koja je prilično neočekivanim razvojem događaja prkosila očekivanjima i “premotala igru” pa govoriti.

Fotografija, koja je isprva izazvala smijeh na društvenim mrežama nakon što je objavljena, prikazuje poznati trenutak koji su doživjeli oni koji su se odvažili daleko od kuće u potrazi za uspješnijim i ispunjenijim životom u inozemstvu.

Život u inozemstvu nudi mnoštvo prednosti, no gastarbajteri se često uhvate da žude za raznim stvarima, poput obitelji, prijatelja, svog susjedstva, omiljenih mjesta za izlazak i, naravno, lokalne kuhinje.

Postoje dokazi koji podupiru ovu tvrdnju, jer je fotografija snimljena u niškoj zračnoj luci naširoko podijeljena na lokalnim društvenim mrežama. Na fotografiji se navodno vidi Srpkinja koja putuje u Njemačku s koferom napunjenim paprikom.

Autor fotografije, koji je svjedočio nesvakidašnjem prizoru, rekao je da Njemačka nudi sve osim paprika i kora za pitu u izobilju.

Unatoč tome što je zabilježen prije nekoliko godina, ovaj se incident nedavno ponovno pojavio na društvenim mrežama, ponovno potaknuvši raspravu oko ilegalnog prijevoza lokalnih delicija preko međunarodnih granica.

Razina razumijevanja izražena u komentarima je prilično izvanredna, jer se čini da je jedinstvena priroda ljudi koji su uključeni u ovu situaciju bez premca. Nazivaju ih “nebeskim ljudima” ili čak “turistima s rajčicama” i “turistima s paprikom”, postoji osjećaj zaprepaštenosti njihovim postupcima. Neki pojedinci čak sugeriraju da bi tim ljudima trebalo oduzeti putovnice, dok drugi duhovito nagađaju da bi im kofere mogli napuniti paprikama. Unatoč nevjerojatnosti, postoje oni koji vjeruju da je ovaj prizor u zračnoj luci previše nesvakidašnji da bi bio stvaran i sumnjaju da je fotošopirana slika. No, ima i drugih koji su svjedočili sličnim incidentima i uvjeravaju nas da paprika nije najiznenađujuće što se može naći u kovčegu na putu za Njemačku.

Oglasi - Advertisement