Prošlost je sina Snežane Đurišić doživjela u velikim poteškoćama. Incident u kojem je sudjelovao, a koji je rezultirao tragičnom prometnom nesrećom s ozlijeđenim i smrtno stradalim osobama, poznat je javnosti. Ovaj nesretni događaj doveo ga je do zatvaranja i imao dalekosežne posljedice na njegov život.

Unatoč ispunjenom obiteljskom životu, uspješnom braku i dvoje izuzetne djece, dubok utjecaj gore spomenute tragedije ostavio je trajan trag na njega, tjerajući ga da pronađe utjehu u supstancama koje su pružale privremeno olakšanje.

Marko je otvoreno priznao svoju sklonost piću kao načinu odvajanja od stvarnosti. Unatoč višestrukim tretmanima, njegova sklonost druženju i uživanju alkohola ostala je nepromijenjena. Na pitanje može li se osloniti na majku Snežanu, odgovorio je iskreno.

Kada doživi ljutnju, postaje nedostupna, ali meni je najvažnije da ona razumije moje osjećaje i da ja razumijem njezine. Nakon mog oca, ona je moja najbliža osoba od povjerenja.

Nakon očeve smrti prestao je svaki vid naše komunikacije. Dao sam sve od sebe kako bih zagovarao i svoja i njezina prava, ali nakon razmišljanja shvaćam da je razmišljanje o ovom pitanju u konačnici besmisleno.

Oglasi - Advertisement